Deşi dubiile legate de liste rămân, votul PNL a dus la repartizarea locuinţelor ANL - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Atitudini  >  Articolul curent

Deşi dubiile legate de liste rămân, votul PNL a dus la repartizarea locuinţelor ANL

De    •   Publicat acum 5 ani, 19 ianuarie 2015   •   1 comentariu

 

sigla nou pnl

Comunicat de presă PNL Fălticeni

Repartizarea locuinţelor pentru tineri  a fost repusă în discuţie, la propunerea consilierilor liberali, în şedinţa extraordinară a aleşilor locali din data de 15 ianuarie a.c. Poziţia PNL în legătură cu această problemă şi în special motivarea votului care a permis repartizarea locuinţelor au fost prezentate în plenul şedinţei de consilierul Mihai Vitcu. Vă prezentăm în cele ce urmează cuvîntul acestuia atît pentru a argumenta o dată pentru totdeauna felul în care PNL a decis să voteze, cît şi pentru a combate unele ipoteze de explicare a votului prezentate în presa locală.

Mihai Vitcu, consilier PNL, în şedinţă (după înregistrare audio): “Domnule preşedinte, stimaţi colegi, şedinţa de astăzi are un subiect deosebit de important avîndu-se în vedere şedinţele trecute care s-au desfăşurat într-un context destul de nefavorabil, zic eu, unele discuţii necivilizate, atmosfera de stadion care a existat în timpul acestor şedinţe este arhicunoscută şi se pare că astăzi s-a ajuns la înţelepciunea că desfăşurarea discuţiilor şi luarea unor hotărîri să se petreacă într-un climat civilizat. Votul nostru pînă în prezent a fost motivat de unele neclarităţi şi suspiciuni care persistă în continuare cu privire la alcătuirea acestor liste, dovadă că au existat deficienţe majore în alcătuirea acestor liste s-a ajuns la situaţia că au fost eliminaţi deja cîţiva oameni care, mă rog, aveau probleme în legătură cu dosarele. Bănuiesc că în perspectiva timpului vinovaţii vor fi şi sancţionaţi de cei îndreptăţiţi. În continuare, repet, avem rezerve în ceea ce priveşte alcătuirea acestei liste. Din această cauză grupul consilierilor noştri a luat următoarea hotărîre, vrem ca situaţia să fie deblocată, pentru deblocarea situaţiei este nevoie de un singur vot din partea noastră, lucru care va fi dat, restul consilierilor ne abţinem avînd aceleaşi rezerve pe care le-am enunţat anterior”.

Important de precizat, primarul Coman şi consilierii PSD au acceptat tacit argumentaţia consilierilor PNL, Mihai Vitcu fiind singurul consilier local care a luat cuvîntul în şedinţa extraordinară din 15 ianuarie.

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 19 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2015 @ 10:31 am
 • Sub: Atitudini, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. ion spune:

  Un spagar Vitcu asta si nici prea destept. A venit la Falticeni sa ne invete pe noi prostia si smecheria. Sa plece inapoi la origini. Are niste lacune in exprimare groaznice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XJQJR1 to the field below: