12 focuri de armă pentru oprirea unui camion cu țigări de contrabandă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

12 focuri de armă pentru oprirea unui camion cu țigări de contrabandă

De    •   Publicat acum 5 ani, 19 ianuarie 2015   •   Fara comentarii

 tigari contrabanda cu camionul 18.01 (2)

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, aflaţi în misiune specifică în zona de competenţă, au observat un autovehicul de mare tonaj care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării.

Pe raza localităţii Frătăuţii Noi poliţiştii de frontiera au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele acustice si luminoase ale autospecialei din dotare, însă şoferul a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea în mare viteză.

Drept urmare, poliţiştii de frontieră au executat 12 focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această data şoferul nu a oprit, a virat pe un teren agricol şi a abandonat camionul, fugind de la faţa locului.

Camionul abandonat, neînmatriculat, era plin cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 88.720 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

 tigari contrabanda cu camionul 18.01 (1)

Ţigările, în valoare de peste 200.000 de euro, au fost ridicate în vederea confiscării, camionul în valoare de 22.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în continuare se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, fiind anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 19 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2015 @ 11:05 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string N4iw7k to the field below: