Polițiștii i-au reținut pe bătăușii cu săbii din Vatra Dornei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Polițiștii i-au reținut pe bătăușii cu săbii din Vatra Dornei

De    •   Publicat acum 5 ani, 14 ianuarie 2015   •   Fara comentarii

sabie

La data de 12 ianuarie, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată cu privire la faptul că a avut loc un scandal în stradă în zona spitalului municipal.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat de  46 ani, o femeie de 40 ani și fiul lor de 19 ani, toţi din Vatra Dornei,  se deplasau pe str. Mihai Eminescu, când a apărut un autoturism din care au coborât 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, toţi din Vatra Dornei, care i-au lovit  pe cei trei, după care au fugit.

S-au constituit mai multe echipe pentru efectuarea de verificări dar şi a unei percheziții domiciliare la locuința tânărului de 18 ani, care mai fusese implicat în primele zile ale lunii ianuarie într-o altercaţie cu victimele.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuința bărbatului de 18 ani a fost identificată o macetă, un topor, o sabie confecționată artizanal, telefoane mobile şi alte bunuri electronice, precum şi mai multe elemente pirotehnice, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Toate cele 5 persoane care au agresat victimele au fost identificate şi audiate de poliţişti.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de tulburarea  ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase,  distrugere şi lovirea sau  alte  violențe.

Față de 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de alte trei persoane s-a dispus continuarea cercetărilor în stare de libertate.

Inculpaţii au fost au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.

Sorin NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 14 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 14, 2015 @ 2:55 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qr546e to the field below: