Deputatul STAN nu a luat cuvântul pe scena din Drăgușeni, alături de colegii din PSD - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Deputatul STAN nu a luat cuvântul pe scena din Drăgușeni, alături de colegii din PSD

De    •   Publicat acum 5 ani, 14 ianuarie 2015   •   Fara comentarii

DSC02388

Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă pe stil vechi de la Drăgușeni a prilejuit noi declarații optimiste din partea oficilităților.

Deși a fost unul dintre cei mai bine primiți de către primarul VASILE CEPOI, („Este numărul 1 care ne ajută cu ce poate dânsul, nu numai cu sfaturi, ci și cu proiecte !), deputatul IOAN STAN nu a luat cuvântul pe scena amplasată în parc, preferând să-i salute pe urători din fața Primăriei și apoi să stea în public.

DSC02427

În schimb, a luat cuvântul președintele CJ CĂTĂLIN NECHIFOR, care a început cu urarea Cele rele să se spele, cele bune să se adune !”  și a continuat cu  “Vreau să vă spun, ca un om care știe bine România, că sunt județe, sunt localități care au pierdut complet acest filon de tradiții.

La Drăgușeni, în toată Suceava, avem foarte multe localități cu gospodari care știu să prețuiască și cultura tradițională și arta populară”.

Despre NECHIFOR, primarul CEPOI a spus că  “de câte ori am avut probleme, ne-a ajutat și niciodată nu am plecat cu mâna goală de la Suceava”.

 DSC02432

La rândul său, referindu-se la trimiterile umoristice ale urătorilor din Forăști către parlamentari, prefectul FLORIN SINESCU a precizat că  “spiritul satiric și autocritica nu au dispărut din rândul românilor și important este să ducem aceste lucruri mai departe.

Este o zi plină de tradiții și de elemente care vin din trecut, care ne încântă sufletul și ochiul”.

 DSC02436

Ultimul politician care a vorbit pe scenă, senatorul OVIDIU DONȚU a fost gratulat de primarul CEPOI cu  “Să nu uite că trece la București pe la noi, aveți treabă, aveți de dat socoteală acestor oameni, că vine vremea iar și ne întâlnim…”

DONȚU a fost laconic, felicitând participanții și organizatorii pentru că  “mențin vii tradițiile populare românești”.

 DSC02439

Primarul din Drăgușeni le-a înmânat celor 3 invitați câte un colac și o sticlă cu palincă.

 

Dan PASCARU
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 14 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 13, 2015 @ 11:56 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3pF0fc to the field below: