Doar un sfert din ajutoarele alimentare europene a ajuns în județ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Doar un sfert din ajutoarele alimentare europene a ajuns în județ

De    •   Publicat acum 5 ani, 6 ianuarie 2015   •   Fara comentarii

ajutoare europene*8.000 de persoane nevoiașe s-au înscris pe listele suplimentare

Livrarea ajutoarelor alimentare europene a fost finalizată în 28 de localități : Baia, Bogdăneşti, Boroaia, Brodina, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Crucea, Dorna Candrenilor, Dorna Arini, Frumosu, Fundu Moldovei, Gura Humorului, Hănţeşti, Iacobeni, Mălini, Moldoviţa, Păltinoasa, Panaci, Poiana Stampei, Pojorîta, Rîşca, Sadova, Şaru Dornei, Vama, Vatra Dornei, Vatra Moldoviţei, Zamostea și Zvoriştea.

Cel mai redus procent de distribuire ( 30 % ) se înregistrează la Gura Humorului, iar în comuna Păltinoasa ajutoarelor alimentare vor ajunge la persoanele nevoiașe începând de joi, 8 ianuarie.

Au fost transportate în judeţul Suceava 75.618 pachete cu ajutoare alimentare, pentru 37.809 beneficiari, reprezentând 26,8 % din numărul total de pachete alocat de 281.848.

Conform precizărilor furnizorului, LIBRO EVENTS, în cursul săptămânii 6 – 13 ianuarie, în funcţie de condiţiile meteorologice, urmează să înceapă livrarea ajutoarelor alimentare pentru alte 28 de unităţi administrativ-teritoriale.

„Persoanele care nu au primit cupoane şi nici nu figurează pe lista de distribuţie a cupoanelor dar apreciază că au calitatea de beneficiar pot prezenta la primărie documentele care atestă apartenenţa la categoriile beneficiare de ajutoare alimentare.

După verificarea documentelor prezentate şi confirmarea calităţii de beneficiar, primăria îi poate înscrie pe lista suplimentară în baza căreia vor primi ajutoarele alimentare.

În prezent s-au înscris deja pe listele suplimentare un număr de aproximativ 8.000 de persoane”  a declarat prefectul FLORIN SINESCU.

Dan PASCARU
readactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 6 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 6, 2015 @ 1:15 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8UlQsD to the field below: