Cum au făcut măgarii caca, încă un an, în pragul bunului-simț! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Cum au făcut măgarii caca, încă un an, în pragul bunului-simț!

De    •   Publicat acum 5 ani, 2 ianuarie 2015   •   4 comentarii

          Sergiu JIPA, editorialist ZdpN

Sergiu JIPA, editorialist ZdpN

Se laudă alegătorii de rând că și-au luat țara înapoi, dar băieții deștepții au rămas cu ea la bu(r)tonieră. O manevrează, cu tupeul hoțului neprins, și își arată supărarea, pe internetul neprietenos lor.
Interlopii arestați sunt victime, iar luptătorii(adică gaițele!) rămași acasă cu fetele, dau cu sapa pe rețelele de socializare și beau tea. Beau prost și dau prost din gură. I-ar avantaja pumnul, dar tatăl lor nu mai este acasă să-i salveze.
Ce Dumnezeu! Și, mai ales, cum ?

Ne este greu să recunoaștem, dar schimbarea trebuie să vină, în special, de la noi, ziariștii. Nu vă imaginați, dragi cititori, câtă mizerie avem sub preșul breslei….

Când fac băieții mult caca în pragul opoziției/puterii/justiției, schimbă firma, de pe o una pe alta, trec de pe un SC  pe altul, și pute de vă mută nasul. Dar scopul este să vă mute nasul de pe un subiect, pe altul.
Mortul se schimbă, moartea nu.

Măgarii căcăcioși îngroapă presa de ani buni, iar faptul că sunt incluși pe dosare puternice de corupție îi lasă reci pe negricioși, doar că arestările de dupa 23 ianuarie, la hurtă cu libertarienii mestecați de traficanți, îi va convinge că mizeria îngurgitată și restartată s-a oprit.

Instituții de așa-zisă presă, însămânțate cu moloz de la buget după ce au încasat banii din șpăgi, pe chitanțiere tipărite la primării și sub presiuni inimaginabile, și-au plătit facturile cu caca luat de la gură. O veste bună ne vine, totuși, de la ANI și DNA, chiar dacă doar dau ocheade, deocamdată, și nu arestează. Încă.

În schimb, ziariștii care au fost cercetați, pe nedrept, așteaptă și acum răspunsul justiției oarbe.

În 2014, și-au făcut treaba șefii de la IPJ exclusiv pentru slăvirea stanBulului, Mărețul așezător de Cătălini !

Nu-i cercetați doar pe cei care nu au carnete de partid!

 

Eu am fost puricat de „oamenii partidului stat” acum 1 ani și nici azi  nu știu de ce! Doar pentru că ei sunt șefi la județ!

M-au purtat pe la IPJ, pe la Parchete-toate din capitala de  județ- și nu știu de ce! PE BAZA UNEI ANONIME! Cel puțin așa spun ei…

NE-AU TRIMIS TOATE CONTROALELE  POSIBILE, AFLATE SUB UNGHIA LOR, ADICĂ  CEA MIZERABILĂ A PSD, DOAR SĂ NE ÎNCHIDĂ GURA!
CINEVA NE-A VIRUSAT SITE-UL ȘI NE-A ȘTERS  DATELE DE NU NE PUTEA GĂSI PE GOAGĂL, DAR NIMENI NU A VĂZUT SAU AUZIT CEVA…

Nu ne-au acreditat la instituțiile lor, deși am depus toate documentele necesare cu 6 luni înainte, iar când le cerem copii după acte vor 10 lei/ pagină de copie- fie vorba între noi, până la urmă le primim gratis de la angajațiii nemulțumiți!

În schimb, golanii care spală țânțarii/șobolanii la fund, închiriază spațiile pe 2 lei/metru pătrat, pun tablă pe școli, așează termopane pe hârtie, spală piatra, pun pavelele care-ți sar în nas în fața magazinelor, își pun soțiile la muzee, bat angajații, etc, stau bine-mersi!

Începe un an în care știu deja cînd vom fi chemați la poliție, când ne vor convoca la parchet, de ce ne vor acuza și ce amenzi trebuie să ne trântească!  Nu mai spun de ceea ce vor să ne scape, pe jos, în mașină și în casă.

Cei care schimbă firmă, dar nu infirmul, vor face caca, și anul acesta, în pragul bunului-simț?

 

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 2 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 2, 2015 @ 9:00 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. CezarT spune:

  Sergiule, Sergiule ma uit la poza ta de ieri :)))

 2. Zack spune:

  Felicitari pentru tot ceea ce faceti ZDPN!!! Multa sanatate si putere in 2015 pentru a lupta cu hydra politica ce ne compromite prezentul, viitorul nostru si al copiilor nostri!!! Cine nu lupta, a acceptat situatia si s-a adaptat, emigreaza sau oare luptand. Tot respectul pentru colectivul ZDPN.

 3. MAOZEDONG spune:

  “Mergeţi” ,mai departe, “fără mamă, fără tată”! Suntem alături de voi! O gazetă ca a voastră trebuie să scrie bine şi fără părtinire. Asta înseamnă deontologie profesională. În rest, cititorii vă vor aprecia atunci cînd scoateţi la iveală mîrşăviile aşa-zisei clase politice a “fălticeniului”. Nu ne dezamăgiţi.
  LA MULŢI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jmBeyc to the field below: