ZORII LIBERTĂȚII: La mulți ani libertate... - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Rubrici  >  Articolul curent

ZORII LIBERTĂȚII: La mulți ani libertate…

De    •   Publicat acum 5 ani, 31 decembrie 2014   •   Fara comentarii

DSC01802

“Niciodată anul nou n-a fost mai nou decât va fi 1990” începe  Crai Nou   ultima ediție din 1989.  “Pentru că revoluția a dinamitat, spulberând, o lume și va trebui să construim o alta în loc”.

Este criticată schița de sistematizare a Sucevei, cu “tendința nefastă de reînnoire totală a orașului cu consecințe dintre cele mai grave pentru evoluția sa urbană”.

Un student laudă “redeșteptarea suflului național”, dar deplânge că “mulțimea, formată în majoritate din tineri, n-a știut să se manifeste întotdeauna cum trebuie”.

 DSC01803 DSC01804

“Domnia celor trei F – foamea, frigul, frica – s-a încheiat și pentru suceveni”, reprezentanții FSN descoperă marfă neexpusă pe rafturi, iar caricatura și epigramele marchează finalul de an.

 DSC01805 DSC01806

Consiliul Județean FSN are Birou Executiv format din 9 membri, condus de lector universitar doctor Mihai Iacobescu.

Un veteran de război face un apel călduros la colegii lui pentru “a contribui cu toată puterea lor fizică și intelectuală la opera de reconstrucție a țării”, în timp ce o învățătoare își ia angajamentul să educe copiii “așa cum gândim, în cinste și omenie, în purul adevăr”.

 DSC01807 DSC01808

Sindicatele libere își prezintă platforma – program, după care urmează și alte știri naționale.

 DSC01809 DSC01810

Grupul de inițiativă format din foștii mebri PCR “salută victoria revoluției populare care a răsturnat dictatura odioasă a clanului Ceaușescu”, își reproșează că nu a acționat din timp “pentru a curma escaldarea dictaturii și a samavolniciei” și cer “un congres extraordinar pentru autodizolvarea partidului”.

 DSC01811

Președintele comunist din Coreea de Nord îl felicită pe Ion Iliescu, RSS Moldovenească donează bani și sânge poporului român.

DSC01812

TEODOR PUȘCAȘU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 31 decembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 30, 2014 @ 10:20 pm
 • Sub: Rubrici, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EuRgho to the field below: