ZdpN – 3 ani ! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ZdpN – 3 ani !

De    •   Publicat acum 5 ani, 13 decembrie 2014   •   2 comentarii

 Falticeni focuri artificii anul nou (14)

Cum mai trece vremea… Pe data de 13 decembrie 2011 vedea lumina monitoarelor primul “număr” al Ziarului de pe Net
Un cotidian făcut de o mână de oameni, care nu își propunea neapărat să răstoarne munții, ci să aducă și altceva în peisajul tot mai colorat al mediei electronice sucevene.
Alte opinii, alte păreri, alte considerații. Fără sprijinul oamenilor politici, fără propteaua putredă a bugetului local și fără pulpana administrației publice.

Evident, cu timpul ne-am făcut prieteni, ne-am făcut dușmani, pe alții i-am lăsat indiferenți, de altfel ca și în viață.

Au ajuns la noi tot felul de laude și critici(mai mult sau mai puțin meritate), dar care ne-au convins că proiectul  ZdpN  merită continuat. 

Nici nu are rost să amintim acum de piedicile puse din anumite părți, ar însemna să dăm satisfacție celor care vroiau să ne tragă heblul… 

Să spunem doar că plimbările pe la ușa polițiștilor, ca în vremea tovarășului Ceaușescu, pe bază de anonime!?, dar cu sprijin politic puternic, ne-au făcut bine și ne-au dat forța să luptăm.

Ne bucură faptul că  ZdpN  este accesat zilnic de un număr însemnat de cititori și vă mulțumim!

Suntem conștienți că acest lucru ne obligă și vom continua să ne facem treaba onest și cu profesionalism.

Le mulțumesc colegilor mei Alma GAVRIL, Todirel CĂLUGĂRIȚA, Mihai SPÎNU, Gabriel TODICĂ, Daniel PASCARU, Sorin NICA, Daniel BOGHIȚĂ și, ultimul dar nu cel din urmă, prietenului meu Relu GAVRIL-URSACHE, un om care a sprijinit dezinteresat proiectul ZdpN.

SERGIU JIPA

director Ziarul de pe Net.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 13 decembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2014 @ 7:27 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Lupu Mircea -Emil spune:

  LA MULTI ANI ! SANATATE LA TOT COLECTIVUL DVS !SUNTETI O ECHIPA DEOSEBITA,CHIAR DACA MAI SUNTETI SI AMENINTATI,INJURTI BLAMATI .

 2. Alma spune:

  La mulţi ani nouă şi cititorilor noştri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string D31Tul to the field below: