Un consilier sucevean cere socoteală IULIUS MALL din cauza lipsei cinematografului 3D - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un consilier sucevean cere socoteală IULIUS MALL din cauza lipsei cinematografului 3D

De    •   Publicat acum 5 ani, 13 decembrie 2014   •   1 comentariu

 DSC01875

Consilierii locali suceveni au atacat, astăzi, la ședința de îndată, și alte probleme în afară de singurul punct al ordinii de zi, referitor la rectificarea bugetară.

LUCIAN HARȘOVSCHI ( PDL ) i-a cerut primarului ION LUNGU ca până la următoarea ședință, pe 17 decembrie, să se ia neapărat legătura cu conducerea   Iulius Mall,  pentru a fi clarificat un aspect important.

“Să ne spună clar când se va deschide acel cinematograf  ( 3D – n.r. ) ,  dacă au perspective concrete, pentru că noi am mai avut apeluri aici, în Consiliul Local !

Nu e treaba noastră, este o investiție privată, dar noi sprijinim necondiționat, ducând toate instituțiile publice acolo la mall…

E bine să ne spună clar dacă vom avea sau nu un cinematograf, pentru ca sucevenii să nu mai meargă să plătească bilete pe la Botoșani sau prin alte părți.

Au de gând, au în plan, se lucrează ?”  a întrebat HARȘOVSCHI.

 DSC01877

Răspunsul lui LUNGU a fost succint : Vom face o solicitare scrisă, ca și informație, că altfel nu avem cum să-i obligăm, fiind o firmă privată”.

Dan PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 13 decembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2014 @ 12:56 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. haha spune:

  Acum trag de ei dar se stie ca in 2008 cand au inceput sa restaureze vechiul cinema din Suceava, NU AVEA PRIMARIA(SI CL care era PDL) NICI UN INTERES SA AIBA UN CONCURENT PRIVAT! …. acum ca nu au bani europeni pentru a-l finaliza pe al lor trag de Iulius ca deh… iulius e de vina ….. la fel cum la falticeni nu s-a facut parcul nada florilor atatia ani ca un anumit parlamentar are actiuni la Gura Humorului, si l-ar afecta concurenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JSnd2s to the field below: