Jandarmii au confiscat articole pirotehnice și țigări de contrabandă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Jandarmii au confiscat articole pirotehnice și țigări de contrabandă

De    •   Publicat acum 5 ani, 13 decembrie 2014   •   Fara comentarii

Artificii

Un echipaj de jandarmerie a observat, într-o parcare din apropierea Complexului Comercial  Bazar  din municipiul Suceava, un bărbat care comercializa obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

Jandarmii au constatat că persoana în cauză este D.V., de 25 de ani, din comuna Pătrăuţi şi că acesta avea asupra sa cantitatea de 84 de cutii cu petarde ( 4.572 bucăţi ).

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de deţinere sau comercializare de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele 2 – 4, iar bărbatul a fost predat, împreună cu articolele pirotehnice găsite asupra sa Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Tigari de contrabanda 11.12.2014

Un echipaj de jandarmerie a observat, astăzi, în staţia pentru mijloace de transport în comun din imediata apropiere a Complexului Comercial  Bazar,  două femei care aveau asupra lor bagaje voluminoase.

În urma legitimării acestora, jandarmii au constatat că persoanele în cauză sunt din oraşul Darabani, judeţul Botoşani şi că au vârsta de 47 ani, respectiv 51 ani.

În bagaje, jandarmii au găsit cantitatea de 250 de pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară, pentru care cele două femei nu au putut prezenta acte de provenienţă.

Fiind întrebate cu privire la bunurile găsite asupra lor, ele au afirmat că au achiziţionat ţigările de la o persoană necunoscută, cu intenţia de a le comercializa ulterior.

Persoanele în cauză şi cantitatea de ţigări au fost predate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în vederea continuării cercetărilor.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 13 decembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2014 @ 10:30 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string g5rAFa to the field below: