Au fost reținuți toți bătăușii de la THALES - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Au fost reținuți toți bătăușii de la THALES

De    •   Publicat acum 5 ani, 13 decembrie 2014   •   Fara comentarii

Fotografie proprietate ZIARUL DE PE NET Realizata de Mihai SPÎNU

Fotografie proprietate ZIARUL DE PE NET. Interzis utilizarea fara acordul scris al ZDPN.      Realizata de Mihai SPÎNU

La data de 3 decembrie, ora 17.30, un tânăr din municipiul Fălticeni a sesizat faptul că B. Mihai, de 20 ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetări a rezultat că B. Mihai și T. Iulian se aflau în incinta  Thales,  iar V. Andrei, de 18 ani, din comuna Baia, s-a apropiat de masa lor și le-a cerut să-i cumpere țigări.

Toți 3 au coborât la parterul clădirii, moment în care B. Mihai a afirmat că nu are bani de țigări, fiind lovit cu pumnul peste față de V. Andrei, după care fost lovit și de alți tineri din anturajul agresorului.

B. Mihai a intrat din nou în incinta  Thales,  dar agresorii au venit după el și au continuat să-l lovească.

Ulterior, persoana vătămată s-a deplasat la Spitalul municipal, unde a fost consultată și i s-a stabilit diagnosticul  traumatism cranio cerebral acut închis, plagă contuză parietală stânga  pentru care necesită aproximativ 10 zile de îngrijiri medicale.

Ieri, urmare a investigaţiilor desfăşurate, Poliția Fălticeni a organizat o acţiune pe raza de competență, fiind identificate şi audiate toate persoanele implicate în scandal.

În urma măsurilor întreprinse, au  identificaţi autorii ca fiind L. Alexandru  de 20 de ani,  P. Claudiu de 21 de ani, U. Sergiu de 18 ani, D. Ionuţ de 19 ani, toţi  din municipiul Fălticeni, V. Andrei, de 17 ani şi P. Nicuşor de 17 ani, ambii din  comuna Baia.

Din cercetări a rezultat faptul că, în incinta barului, autorii i-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe B. Mihai şi pe T. Iulian,  provocând tulburarea ordinii publice şi distrugând bunuri din local.

V. Andrei, P. Claudiu, U. Sergiu, D. Ionuţ şi P. Nicuşor au fost audiaţi cu privire la faptele reţinute în sarcina lor şi  s-a dispus reţinerea acestora pe baza de ordonanţă, suspecţii fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava.

L. Alexandru se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava, fiind arestat pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Cei 5 suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

SORIN NICA

CITEȘTE ȘI http://www.ziaruldepenet.ro/2014/12/03/ultima-ora-tanar-batut-cu-salbaticie-la-thales/

Bataie la Thales 03.12 (2) Bataie la Thales 03.12 (1) Bataie la Thales 03.12 (5) Bataie la Thales 03.12 (4)

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 13 decembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2014 @ 9:37 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string H3jUXj to the field below: