ACŢIUNE DE PREVENIRE A  CERŞETORIEI - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ACŢIUNE DE PREVENIRE A  CERŞETORIEI

De    •   Publicat acum 5 ani, 12 decembrie 2014   •   Fara comentarii

FOTO 2 ACTIUNE

În ziua de 11.12.2014, între orele  09:00-13:00, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii  au desfăşurat pe raza municipiului Suceava o acţiune de amploare  în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, prevenirea şi combaterea a furturilor din buzunare pe mijloacele de transport în comun, a actelor de comerţ neautorizat în pieţele agroalimentare, cerşetorie, vagabondaj,  precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

La acţiune au participat şi efective din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava şi Secţiei de Poliţie Burdujeni.

În cadrul acţiunii au fost aplicate  38 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.400 lei. Au fost identificate 8 persoane care apelau la mila cetăţenilor, acestea fiind introduse în bazele de date ale poliţiei.

Acţiunea a avut ca principal scop prevenirea actelor antisociale, dar şi responsabilizarea cetăţenilor cu privire la neîncurajarea cerşetoriei în zona centrelor comerciale.

Totodată, a fost organizată o activitate comună cu reprezentanţii TPL Suceava, fiind afişate materiale preventive pe linia furturilor din buzunare şi tâlhăriilor în mijloacele de transport în comun.

De asemenea, în cadrul acţiunii agenţii de proximitate, lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale şi poliţiştii de prevenire au distribuit 900 pliante pentru prevenirea tâlhăriilor, furturilor din locuinţă şi furturilor din buzunare.

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 12 decembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2014 @ 1:23 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string InOtM1 to the field below: