Diaspora, dă euro și închide... votu'! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Diaspora, dă euro și închide… votu’!

De    •   Publicat acum 4 ani, 16 noiembrie 2014   •   1 comentariu

Sergiu JIPA martie 2015Marea diversiune din diaspora, unde oamenii s-au dus să voteze și sunt tratați cu dispreț și sictir de securistul albit în misiuni, Teodor MELEȘCANU, arată frica puterii în fața voinței unor oameni, care ar putea spune nu hoției, corupției și furtului.

Românii care muncesc în străinătate și trimit în țară bani mai mulți decât toți investitorii privilegiați ai puterii, stau la cozi și vor să voteze pentru conducerea unei țări care să nu își mai bată joc de ei.

Amicul premierului, făcător de televiziune cu iz de hazna, Sebastian GHIȚĂ, îi face cu ou și cu oțet pe manipulații din diasporă prin vocea unor jurnaliști tonomat și îi acuză de fraudă electorală(sic!) tocmai pe oamenii care NU POT VOTA!

Băieții pușcăriașului Voiculescu de la Antene au ascuns știrile din diasporă și așteaptă ordine de la Palatul Victoria.

Ministerul de Externe își face datoria, iar dușmanii puterii, adică ai favoritului în toate sondajele posibile din România, sunt împiedicați pe față să voteze, în disprețul unei lumi întregi, care se miră cum a reușit Guvernul României să exporte circul și minciuna.

Prietenii mei din diaspora care îngheață la cozi pentru a vota nu sunt hoți, nu sunt manipulați, nu sunt slugile celuilalt candidat!

Vor doar să voteze și să conteze, chiar dacă nu sunt în fiecare zi în țară și nu fac raiting de câte ori apare plagiatorul la televiziunile de casă, alimentate cu milioane prin contracte oneroase cu statul. Ei nu vor să omoare justiția și nici nu vor amnistie peste 2 zile!

Vă întreb dragi cititori ai ZdpN: rudele, prietenii, vecinii dumneavoastră din străinătate sunt manipulați, hoți sau stau în frig să voteze pentru că i-a plătit cineva ?

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 16 noiembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 9, 2015 @ 10:02 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. tudor spune:

  Data trecută din cauza celor din străinătate au pierdut la milimetru. Acum au încropit planul perfect pentru a-i impiedica să voteze. Au nevoie de linişte in următorii 5 ani, să fure şi sa îşi eliberării camarazii de la Jilava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SJK1y0 to the field below: