Doi cetăţeni ucraineni reţinuţi la frontieră pentru contrabandă cu ţigări

traficanti de tigari

În dimineaţa zilei de 18 septembrie a.c., în baza datelor existente la nivelul S.T.P.F. Suceava, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.30, lucrătorii noştri au observat la frontiera de stat două persoane de sex masculin care transportau peste frontieră (în zona localităţii Bilca), mai multe colete voluminoase, ce conţineau ţigări de contrabandă.

 În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră, cei doi au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră, ocazie cu care au fost identificați ca fiind B. Marian,     în vârstă de  26 de ani  şi  P. Ion  de 25 de ani, ambii cetăţeni ucraineni.

Totodată, la cercetarea terenului, au fost descoperite mai multe colete care au fost transportate la sediul S.T.P.F. Suceava unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.500 pachete cu ţigări marca „Fest”, de provenienţă ucraineană.

Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene, pentru cercetarea în comun a evenimentului.

traficant de tigari 2

          Cei doi ucraineni sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

  Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste  15.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Sorin NICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string iFPXJA to the field below: