Scrisoare deschisă domnului preşedinte Traian Băsescu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Scrisoare deschisă domnului preşedinte Traian Băsescu

De    •   Publicat acum 6 ani, 9 septembrie 2014   •   7 comentarii

eu si atitDomnule preşedinte,

 

Din moment ce programul politic al preşedintelui PSD V. V. Ponta şi programul administrativ al prim-ministrului V. V. Ponta au cîte două puncte, şi acelea comune, “Jos Băsescu!” şi “Debăsificarea României”, propun să-i invitaţi pe cei doi oameni de partid si de stat la o întîlnire publică în cadrul căreia, după ce îi veţi întreba de ce nu se confruntă cu contracandidaţii lor la Preşedinţia României, să le solicitaţi să explice de ce strigă de 7(şapte) ani “Jos Băsescu!” şi ce înseamnă şi cum vor face ei “debăsificarea”. Dacă refuză, preşedintele PSD V. V. Ponta şi prim-ministrul V. V. Ponta nu ar face altceva decît să-şi decredibilizeze şi să-şi anuleze propriile programe de guvernare şi de dezvoltare a României.

 

Cu stimă,

Corneliu Monoranu

Fălticeni

08.09.2014

Notă:  Scrisoare adresată redacției ZdpN de dl Corneliu MONORANU, o inițiativă pe care o salutăm și îndemnăm toți cititorii cotidianului nostru să ne transmită pe adresa reporter@ziaruldepenet.ro  atitudini pro/contra puterii sau opoziției!

Este important să ne implicăm, doar așa putem schimba lumea în care trâim noi și, mai important, copii noștri!

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 9 septembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 9, 2014 @ 10:50 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

7 comentarii

 1. ELENA spune:

  Pueril!Va citi d-l presedinte aceasta scrisoare?Autorul stie sigur ca nu!Atunci e doar un gest de mica publicitate pt importanta autorului!

 2. ELENA spune:

  Amu eu as scrie ceva acolo dar daca sunt pt putere in disputa pro-contra sunt dezavantajata pt ca am doar o varianta de propaganda:PRO!
  Dar opozitia are 3 variante la dispozitie:
  Conta
  Pro contra
  Contra pro

  Asta nu este democratie ci discrimiare in favoarea opozitiei!
  ca atare o disputa pro-contra intre opozitiesi putere e nedemocraticeasca !Pt a echjlibrasansele propunca daca puterea are treime +1 din voturile opozitiei sa castige!Asa ar fi chilibru democratic!Rog sa se se treaca ca un capitol distinct in noua constitutie progrmata sa apara la PASTELE CAILOR

 3. Carmen Cretulescu spune:

  Eleno,esti penibila prin ceea ce scrii.E timpul sa mergi sa -ti expui parerile la psd.

 4. ELENA spune:

  Psd este un partid mare dar din nefericire tot politica partinica face!Eu insa fac doar politica pe care o cred eu ca ma repezinta!Cu ceva timp in urma imi placea politica si stilul de vorbitor ale lui Crin Antonescu!Dar de cand s-a dus la PPE m-a dezamagit si imi face greata acum!Dar tu draga Carmenus nu ai simntul umorului…..si… nu te pot ajuta la sagacitate! eu fac doar politica adevarului….

 5. ELENA spune:

  stiti de ce va castiga Ponta?Pt ca exista proppepeesti ca Laur care indeparteaza votantii de la alti candidati spre Ponta!Laurul este o planta otravitoare!Dar atat stii atat postezi!Cert este ceva:cu cat posteaza mai multi ca tine cu atat cresc prin antiteza sansele lui Ponta la presedentie!Dar asta e greu depriceput pt unii ca tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Aejf22 to the field below: