Arme confiscate la Râșca, Gura Humorului și Rădăuți - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Arme confiscate la Râșca, Gura Humorului și Rădăuți

De    •   Publicat acum 5 ani, 9 septembrie 2014   •   Fara comentarii

arme neletaleVineri, 05.09.2014, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au efectuat un control la domiciliul unui bărbat de 39 ani, din comuna Râşca, ocazie cu care s-a constatat că acesta deţinea ilegal  2 arme de vânătoare, înscrise în permisul  de arma tip A eliberat la 16.06.2009 de  I.P.J. Suceava şi care a expirat la 16.06.2014.

Deoarece bărbatul nu s-a prezentat la prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu a depus armele în termen de 10 zile de la această dată, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor’’.

La fel au procedat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava când au efectuat un control la domiciliul unui bărbat de 32 ani, din oraşul Gura Humorului, ocazie cu care s-a constatat ca acesta deţinea ilegal  o  armă cu aer comprimat, înscrisă în permisul  de arma tip B eliberat la  16.09.2008 de  I.P.J. Suceava şi care a expirat la 16.09.2013.

Bărbatul nu s-a prezentat la prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu a depus arma în termen de 10 zile de la această dată, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor’’.

Ultimul caz s-a petrecut la Răuți, unde un bărbat de 36 ani,  din municipiul Rădăuţi, care deţinea ilegal  un pistol cu proiectil din cauciuc înscris în permisul  de armă tip B eliberat la 13.04.2009 de  I.P.J. Suceava şi care a expirat la 13.04.2014.

Cum bărbatul nu s-a prezentat la prelungirea valabilităţii permisului de arma şi nu a depus arma în termen de 10 zile de la această dată, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor’’.

Sorin NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 9 septembrie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 8, 2014 @ 11:53 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4e3S56 to the field below: