Trei case afectate de un incendiu puternic la Plopeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Trei case afectate de un incendiu puternic la Plopeni

De    •   Publicat acum 5 ani, 20 august 2014   •   Fara comentarii

incendiu Vadu Moldovei 12.09 (7)

Marţi, 19.08.2014, la ora 13:04, dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu în satul Plopeni, oraşul Salcea.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale cu echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Suceava și Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Salcea si Dumbraveni, cu cate o autospeciala.
Iniţial, anunţul pe 112 menţiona faptul că arde o singură anexă, însă la sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la mai multe construcţii aparţinând de trei gospodării, existând pericolul de propagare la case de locuit, anexe şi un service auto.Incendiul a fost lichidat la ora 15:45.

Au fost afectate gospodăriile Mariei G. (adăpost de animale şi depozit de furaje pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acoperişurile a două bucătării de vară pe 9, respectiv 30 de metri pătraţi, 15 metri cubi lemn de foc, 3 tone de furaje, o tonă de cereale şi alte bunuri), Mihaelei C. (adăpost de animale şi depozit de furaje pe 80 de metri pătraţi, 2 tone de furaje şi 2 metri cubi lemn de foc) şi Laurei O. (astereala din lemn de la acoperişul casei de locuit P+1, pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi), precum şi clădirea service-ului auto (izolaţia din polistiren pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi), aparţinând lui Sorin N.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Pompierii militari au salvat trei case de locuit, anexe gospodăreşti şi clădirea service-ului auto.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 20 august 2014
 • de:
 • Ultima modificare: august 19, 2014 @ 10:52 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Qq5ifN to the field below: