ÎNTREBĂRI DIRECTE pentru MATEIANA ANECHIFORESEI: “FĂLTICENI FOLK este cea mai frumoasă experienţă de până acum” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Interviurile ZdpN  >  Articolul curent

ÎNTREBĂRI DIRECTE pentru MATEIANA ANECHIFORESEI: “FĂLTICENI FOLK este cea mai frumoasă experienţă de până acum”

De    •   Publicat acum 5 ani, 17 august 2014   •   Fara comentarii

Mateiana Anechiforesesi Falticeni Folk 2014

Ai obţinut locul al treilea la secţiunea interpretare a Festivalului FĂLTICENI FOLK. Cum a fost pentru tine concursul? 

Având în vedere  nu mi-am descoperit pasiunea de foarte mult timp, fiecare concurs la care particip este foarte important pentru mine.  Este a două oară când particip la Fălticeni Folk şi pot  spun  este cea
mai frumoasă experienţă de până acum.
Atmosfera este deosebită, iar emoţiile din culise şi de pe scenă nu pot fi exprimate în cuvinte. 

Falticeni Folk 13.07.2014 ultima zi (64)
Dintre invitaţii festivalului, cine te-a impresionat ?  De cine te-ai simţit mai aproape, din punct de vedere muzical ? 

De prima oară când l-am văzut, domnul Vasile Mardare mi-a atras atenţia, atât prin versurile sale, cât şi prin sensibilitatea cu care le interpretează. Însă cel mai important lucru a fost faptul  mi-a apreciat muncă şi m-a încurajat  continui. Pentru mine muzica este foarte importantă şi orice apreciere îmi  curaj . Chiar dacă  simt mai apropiată, din punct de vedere muzical, de domnul Mardare, pot să spun  îmi plac foarte mult şi ceilalţi invitaţi. 
Fiecare are stilul său aparte, prin care transmit bucurie şi căldură publicului. 

Falticeni Folk 13.07.2014 ultima zi (58)
Studiezi la Colegiul NICU GANE. Cum privesc profesorii pasiunea ta pentru folk ? Dar colegii, eşti mai populară printre ei ? 

Domnii mei profesori  încurajează mereu şi  felicită pentru orice realizare. Cât despre colegi, nu ştiu dacă sunt mai populară printre ei, însă ştiu  am parte de toată susţinerea din partea lor şi de toată aprecierea. Sunt foarte importanţi pentru mine şi ei ştiind asta, sunt alături de mine mereu
.

Falticeni Folk 13.07.2014 ultima zi (65)

Mai ai o activitate importantă pentru un adolescent, eşti voluntar la EUROŞANSA FOR LIFE care acordă atenţie în special copiilor cu dizabilităţi. Ce te-a determinat  te alăturie chipei? 


Îmi plac foarte mult copiii. Mama mea a lucrat la Grădiniţa Specială, fiind educatoare a copiilor surdo-muţi şi de mică mergeam acolo   joc cu cei mici. Văzând problemele desănătate cu care se confruntă aceştia, am decis  fac ceva pentru ei. Este uimitor cât de călduroşi şi de zâmbitori pot fi, în ciuda dificultăţilor. Mi-au oferit multe lecţii de viaţă şi în schimbul acestora vreau  aduc măcar un strop de bucurie în sufletele lor mici. M-am alăturat echipei EUROŞANSA FOR LIFE acum 3 ani şi am de gând  rămân alături de ei foarte mult timp de acum încolo, pentru  aceşti prichindei merită o viaţă mai bună ! 

 

ALMA GAVRIL

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 17 august 2014
 • de:
 • Ultima modificare: august 17, 2014 @ 6:02 pm
 • Sub: Interviurile ZdpN, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cCeV41 to the field below: