Măsuri sporite din partea jandarmeriei până pe 9 august - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Măsuri sporite din partea jandarmeriei până pe 9 august

De    •   Publicat acum 6 ani, 1 august 2014   •   Fara comentarii

jandarmi sigla

În perioada 1 – 11 august, jandarmii suceveni în cooperare cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, jandarmii vor asigura desfăşurarea în condiţii de siguranţă a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică. Astfel, misiunile jandarmilor vor viza adoptarea unor măsuri de ordine publică la festivitatea de deschidere a olimpiadei, în locaţiile în care se desfăşoară probele teoretice şi proba observaţională, în zona spaţiilor de cazare a profesorilor şi concurenţilor, precum şi în timpul vizitării de către aceştia a obiectivelor turistice incluse în programul stabilit de organizatori.

De asemenea, în perioada 1 – 3 august 2014, jandarmii suceveni vor asigura măsurile de ordine publică în timpul desfăşurării„Târgului Meşterilor Populari”, organizat în zona Muzeului Satului Bucovinean din municipiul Suceava și manifestările religioase organizate în ziua de 3 august la Aşezământul Social „Sfântul Nectarie” din satul Valea Bourei, comuna Dolheşti, cu prilejul aducerii moaştelor mai multor sfinţi.

“Pe lângă aceste activităţi, jandarmii vor îndeplini şi misiunile cotidiene de menţinere a ordinii publice în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie. De asemenea, lucrătorii celor 8 posturi de jandarmi montane vor desfăşura activităţi preventive pe traseele turistice, în staţiunile montane de interes naţional şi în zona locurilor de agrement, de cazare şi de campare a turiştilor, fiind pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă sau în cazul constatării unor abateri de la normele legale”, se precizează în comunicatul de presă al IJJ Suceava.

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 1 august 2014
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 31, 2014 @ 9:32 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string T8evyf to the field below: