ÎNTREBĂRI DIRECTE pentru Mihai Cristian FETCU: “ Tabăra SF de la Rădăşeni a ajuns mai departe decât ne aşteptam !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Interviurile ZdpN  >  Articolul curent

ÎNTREBĂRI DIRECTE pentru Mihai Cristian FETCU: “ Tabăra SF de la Rădăşeni a ajuns mai departe decât ne aşteptam !”

De    •   Publicat acum 4 ani, 27 iulie 2014   •   Fara comentarii

Mihai Fetcu (1)

Când şi cum v-a venit ideea unei tabere de SF la Rădăşeni ? 

Călin Dănilă s-a gândit primul la posibiltatea organizării unei tabere de acest fel. Parafrazînd-ul pe Constatin Lungu, îmi permit să spun că locul cere tipul de proiect. La sediul nostru  din Rădăşeni s-au născut şi se desfăşoară toate proiectele noastre.

 

 

Cu cine aţi conlucrat pentru ducerea la bun sfârşit a proiectului ? 

Conţinutul activităţilor desfăşurate în cadrul Taberei sci-fi & fantasy ASPHAR au purtat semnătura participanţilor şi a invitaţilor speciali – George Sauciuc ( directorul Gazetei SF  din Suceava ), scriitorul Florentin Haidamac, Mircea Nanu – Muntean, umoristul Constantin Horbovanu, prof. Raluca Suciu şi alţii.   Banii necesari pentru organizarea acestui eveniment i-am primit de la Consiliul Judeţean Suceava în baza unui proiect gîndit şi realizat de Ramona  Dănilă.  Singurul sponsor oficial al taberei a fost Costel Toader şi firma lui.  Mulţumim tuturor celor care ne-au spijint, financiar şi moral, şi celor care au crezut şi cred în Academia de Aventură  Pămîntul Viu

 Mihai Fetcu (2)

Care sunt îmbunătăţirile care ar trebui făcute pentru o ediţie viitoare ? 

Ediţia pilot de anul acesta a ajuns mai departe decât ne aşteptam. Totuşi, ne-am aşteptat la un interes mai mare din partea elevilor.  Acesta este aspectul pe care trebuie să-l îmbunătăţim la ediţia a 2 -a. 

 

Care a fost momentul pe care nu-l veţi uita prea repede, referitor evident la tabără ?  

Toate cele 5 zile au fost memorabile.  Momentele în care ne-am citit creaţiile personale au fost cele mai reuşite. 

 

Care sunt concluziile participanţilor ? 

Evenimentul a fost peste aşteptările noastre şi ale participanţilor.  Deja lucrăm la planurile şi ideile pentru ediţia a 2 -a. 

 

ALMA GAVRIL

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 27 iulie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 27, 2014 @ 11:23 am
 • Sub: Interviurile ZdpN, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3QkJlX to the field below: