Punct final la tabăra SF & Fantasy ASPHAR de la Rădăşeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Punct final la tabăra SF & Fantasy ASPHAR de la Rădăşeni

De    •   Publicat acum 5 ani, 25 iulie 2014   •   Fara comentarii

Tabara SF radaseni final 25.07 (2)

Lecţii interesante, dezbateri cu argumente pro şi contra, dialoguri vii, clipe relaxante, amintiri frumoase, dar şi păreri de rău – toate acestea au făcut parte din prima ediţie a taberei SF & Fantasy ASPHAR.  Ziua de astăzi a fost şi cea mai relaxantă dintre toate, cu îmbrăţişări, schimburi de numere de telefon, laude, regrete, ce mai, un adevărat amalgam de sentimente s-a resimţit prin Rădăşeni.

 Tabara SF radaseni final 25.07 (3)

După o noapte albă animată de documentare şi de filmele  Equilibrium  şi  The adjustment bureau,  dimineaţa rolul principal l-a jucat …cafeaua.  Oarecum întremaţi, am trecut la jocurile Mima, Prinţesa şi Mafia ce, evident, au energizat atmosfera.

 Tabara SF radaseni final 25.07 (4)

De acum se ştie că despărţirea oficială are loc la concertul  Remakers  de la  Thales Pub.  Dar nu se face să închei seria de materiale de peste săptămână fără opiniile câtorva dintre participanţi. 

 Tabara SF radaseni final 25.07 (1)

Aşadar :

DIANA VĂCĂRIŢA şi ALEXANDRA DIACONIŢA ( la unison ) : “În tabără ne-am simţit foarte bine,  aşteptăm deja urmatoarea ediţie.  Am întâlnit oameni noi, cu care ne-am împrietenit şi de la care am primit sfaturi“.

 

Prof. CRISTIAN COZMA : “Ca o oportunitate,  ne-am dori să cunoaştem mai mulţi autori de SF şi de o mai mare anvergură. Ameninţarea constă în finanţare”.

 

TUDOR ROTĂRIŢA : “A fost incredibil. Minunat. Mai vreau !”

 

Prof. RAMONA DĂNILĂ : “A fost o experienta unicată, o ediţie pilot, care mai are nevoie de multe imbunătăţiri”.

 

Iar subsemnata nu poate decât să fie de acord cu cele spuse mai sus. Ediţia următoare sigur va fi exact aşa cum şi-o doresc învăţăceii, organizatorii şi invitaţii !!!

 Tabara SF radaseni final 25.07 (5)

 

ALMA GAVRIL

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 25 iulie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 26, 2014 @ 8:47 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MVFtYA to the field below: