ÎNTREBĂRI DIRECTE cu ALMA GAVRIL pentru Ștefan HORGA: "Aparent, în zilele noastre, normalitatea este demodată" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Interviurile ZdpN  >  Articolul curent

ÎNTREBĂRI DIRECTE cu ALMA GAVRIL pentru Ștefan HORGA: “Aparent, în zilele noastre, normalitatea este demodată”

De    •   Publicat acum 4 ani, 28 iunie 2014   •   5 comentarii

lupu

 

Interviu cu Ștefan HORGA – VLOGGER 

 

Alma GAVRIL: Cum te-ai prezenta unor oameni care habar nu au cine eşti, în câteva cuvinte?

Ș.H,: Ceva care să dea de înţeles că-s… OK, că să zic aşa… În genul “Salut! Ştefan.” Şi cam atât. Pe parcurs mă vor cunoaşte ei, dacă se va mai nimeri ocazia.
A.G.: Ce înseamnă vloggingul pentru tine? 

Ș.H.: Am vrut să-mi exprim anumite opinii, poate şi frustrări, chestii care mă enervau. Am vrut să atrag lumea spre normalitate. Aparent, în zilele noastre, normalitatea este demodată şi …anormală.
A.G.: Care este părerea ta despre Fălticeni şi fălticeneni? 

Ș.H.: Falticeniul este un oraş frumos, doar aşa, să te uiţi la el. Dar e greu de trăit în acest orașl, unde singurul loc de muncă pe care poţi să-l ai este de vânzătoare, chelner, bazarist SAU să ai o casă mare aici şi să fie goală, deoarece tu şi familia ta sunteţi în Belgia şi Olanda… Iar despre fălticeneni…greu. Sunt puţin…nu înapoiaţi, dar prost influenţaţi. Cel puţin aşa mi se par. Iar cei de vârsta a doua par amărâţi şi plini de griji, găsindu-şi relaxarea în micii şi berea pe care le servesc la marginea pădurii, unde dintr-un logan roşu se aude o manea… Bine, exagerez, dar cam aşa văd eu lucrurile…
A.G.: Ce sfat ai da liceenilor din ziua de azi, sau tinerilor în general?

Ș.H.: Tinerilor… eu sunt tânăr deci nu ştiu cât de calificat sunt pentru a da sfaturi. Dar să zicem că i-aş sfătui să nu dramatizeze situaţia când dau de greu, să nu renunţe la tot şi să plece în Belgia să muncească la căpşuni că să-şi ia o maşină pe care n-o pot conduce pentru că n-au bani de benzină, ceea ce-i va determina să plece iar în Belgia… Să fie economi cu banii, e important să ştii să fii cumpătat. Să aleagă bine ce facultate vor să facă şi cel mai important, să renunţe la a arăta lumii ceea ce ar vrea ei să fie (superficialitate,bogăţie falsă când tu de fapt eşti rupt… ) să arate exact că sunt ceea ce sunt şi vor fi apreciaţi mai mult.
A.G.: Pe cine admiri dintre personalităţile româneşti şi de ce?

Ș.H.:Nu am un model sau pe cineva pe care să-l admir, sincer… Să zicem… Costel Bojog, un tip care face stand-up comedy, pentru că prezintă nişte adevăruri într-un mod amuzant.

 

ALMA

 

Rubrică realizată

de

Alma GAVRIL

 

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 28 iunie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 28, 2014 @ 6:07 pm
 • Sub: Interviurile ZdpN, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. Marcel spune:

  Marele Vlogger de la Kaufland :))

 2. critic spune:

  Propun urmatorul editorial sa il faci cu cineva mai competent din Falticeni Alma… nu de alta, mi se pare urat din partea lui Stefan sa ia in ras o strada , si sa zica ,,nici nu stiu cum se numeste” si se ia de vechea Foresta care a facut totusi istorie (dar nici aia nu stie ,,Falticeneanul” ista)…
  No ofence, clipurile sunt frumoase si ofera o manifestare interioara artistica a lui, intradevar isi spune ,,frustrarile”…. aceste frustrari sunt ale tuturor din Falticeni, doar ia si discuta cu altcineva si iti va spune la fel de problemele orasului 😉

 3. popescu/ionescu spune:

  Traiesc vloggeri prin Falticeni?…si pe unde umbla noaptea?
  Marele Vlogger nu este cumva prietenul tau? Vlogger inseamna sa ai parul lung si poza tusata gen “Stefan Luchian”?

  • Alma spune:

   Există oameni şi oameni, păreri şi păreri, gusturi şi gusturi. Nu ai cum să îi împaci pe toţi şi nici nu îmi propun asta. Iar cei care au cu adevărat ceva de comentat, critică imparţială şi constructivă, să aibă bunul simţ ca măcar să se semneze cu numele real. Iar pentru a lămuri lucrurile, pe toţi cei intervievaţi îi consider într-o oarecare măsură prieteni.

 4. z spune:

  Aaa.. dar cine-i asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sKzuCw to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com