Ţigări ascunse în podeaua şi bordul unor autoturisme - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ţigări ascunse în podeaua şi bordul unor autoturisme

De    •   Publicat acum 6 ani, 26 aprilie 2014   •   Fara comentarii

tigari in torpedou 25.04 (2)

            Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în podeaua şi bordul a două autoturisme, peste 1.200  pachete de   ţigări  de provenienţă ucraineană

  Cele două persoane au  fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, iar ţigările în valoare de peste 1.500  lei au fost ridicate în vederea confiscării.

 

În data de 24.04.2014, în jurul orei 14.30 s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean U. Sorin,  în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism  marca „Renault ”.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un locaş special amenajat, în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.050 pachete de ţigări, marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de  1.281 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de  5.000 lei.

Totodată,  autoturismul în cauză în valoare de 18.000 lei,  a fost ridicat în vederea confiscării deoarece aceste avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

tigari in torpedou 25.04 (1)

Tot joi, 24.04.2014, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret au descoperit ascunse în bordul unui autoturism condus de o femeie din Ucraina,  peste 200 pachete de ţigări  de provenienţă ucraineană.

Şi în acest caz  ţigările în valoare de peste 250 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată cu amendă în  valoare de 5.000 lei.

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 26 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 25, 2014 @ 10:00 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Fi7vVa to the field below: