Bursa Locurilor de Muncă: Cine angajează la Fălticeni ! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bursa Locurilor de Muncă: Cine angajează la Fălticeni !

De    •   Publicat acum 6 ani, 25 aprilie 2014   •   3 comentarii

Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (10)

Astăzi, Punctul de Lucru Fălticeni al AJOFM Suceava a găzduit o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă, ce a urmărit să ofere noi oportunități de angajare pentru șomerii din zona noastră.
Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (5)Potrivit directorului Constantin BALAUSEAC, au fost ofertate un număr de 123 de locuri de muncă, din care 5 locuri pentru absolvenții de studii superioare(inginer automatizări și calculatoare, inginer construcții, contabil, farmacist, inginer textile) și 118 pentru cei cu studii medii: confecționer îmbrăcăminte- 35, muncitor necalificat în confecții-25, vânzător-5, bucătar- 4, luvcrător în bucătărie- 3, ospătar-1, casier 2, vopsitor auto- 2, mecanic auto- 5, tinichigiu auto-3, spălător auto-1, zidar-2, dulgher-2, montator pavele-4, mecanic utilaj-2, desenator tehnic-1, tapițer-1, croitor-2, tâmplar-2, asistent veterinar-1, serviciu deratizare-2, muncitor necalificați-13.

Dintre cei 74 de agenți economici cotactați de AJOFM Fălticeni, la Bursă s-au prezentat un număr de 23 de agenți.

Până la sfârșitul întâlnirilor organizate în sediul de la Fălticeni, și-au găsit un loc de muncă 9 persoane solicitanți.

Pentru cei care  sunt în căutarea unui loc de muncă însă, din varii motive, nu au participat la Bursa locurilor de muncă prezentăm lista agenților economici care au anunțat locurile de muncă disponibile: Lovers România SA(40), Iristar SRL(2), Fuzitech SRL(1), Vasilache SRL(1), Daxidum SRL(4), Privilege SRL(10), Transloc SRL(9), Marinaden SRL(2), Doctor Lungu SRL(1), Spitalul Municipal Fălticeni(1), Tapimob SRL Dumbravita(5), Fotax SRL(1), Algamar SRL(1), I.I. Scutaru Petronela(1), Petromig SRL(8), Provestic SRL(1), Service Autotrading SRL(1), Motexco SRL(21), Popact SRL(2), Daiflor SRL(1), Tera Proiect SRL Suceava(5), Test Prima SRL Suceava(3) și I.I. Scutaru Ionut(2).

De asemenea, directorul BALAUSEAC ne-a informat că AJOFM Suceava organizează la Fălticeni următoarele cursuri de calificare: bucătar(5 luni), coafor(5 luni), gaterist la tăiat bușteni(3 luni), lucrător în cultura plantelor(3 luni), lucrător în structuri pentru construcții(3 luni), ospătar/chelner/vânzător (5 luni). Participanții la cursuri trebuie să îndeplinească condițiile minime de studii școala generală absolvită pentru bucătar, coafor și ospătar/chelner/vânzător, iar pentru celelalte cursuri, școala generală incompletă.

Mihai SPÎNU
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (4) Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (2) Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (8) Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (9) Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (6) Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (7) Bursa Locurilor de Munca Falticeni 25.04 (3)

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 25 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 25, 2014 @ 3:24 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

3 comentarii

 1. iulian spune:

  Suceveanu te umple de respect…mai bine bat faleza…

  • Elena Crisan spune:

   Macar angajeaza pe cineva. Tu ai facut vreun loc de munca in viata ta,Iulian?Privatii duc in spate orasul asta, nu politicienii.Bine domnule Suceveanu ca investiti si angajati.Daca oferiti un salariu decent,va felicit.

  • mihai spune:

   comenteaza si iulian un coate goale care mai mult ca sigur nici bacul nu si l-a luat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZfoiG9 to the field below: