Selecția zonală a viitorilor pompieri se va face la Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Selecția zonală a viitorilor pompieri se va face la Fălticeni

De    •   Publicat acum 6 ani, 23 aprilie 2014   •   Fara comentarii

pompieriÎn baza prevederilor Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 30/ 2014 pentru aprobarea metodologiei de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea 2014 şi a Dispoziţiei Directorului General al Direcţiei Generale Management Resurse Umane nr. II/ 519 din 07.04.2014 la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni se organizează Centrul zonal de selecţie Fălticeni pentru candidaţii din judeţele Bacău, Botoşani, Covasna, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea.

Tinerii din aceste judeţe care doresc să fie recrutaţi pentru a participa la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti se prezintă la unităţile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – structura de resurse umane, în funcţie de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate şi vor susţine probele eliminatorii din etapa I la centrul zonal Fălticeni.

Probele eliminatorii constau în evaluarea psihologică, examinarea medicală, verificarea aptitudinilor fizice şi se vor susţine în trei serii: prima serie – 26 aprilie 2014; a doua serie – 14 iunie 2014; a treia serie – 11 august 2014.

Pentru prima serie au optat să participe 12 candidaţi: 7 din judeţul Neamţ, 3 din Galaţi şi câte unul din Suceava şi Botoşani. Candidaţii se vor prezenta la centrul de selecţie la data pentru care au optat, având asupra lor cartea de identitate sau paşaportul, precum şi echipamentul sportiv. Candidaţii care nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice se pot înscrie pentru o nouă susţinere a acesteia şi în a doua, respectiv a treia serie a etapei I de selecţie. Rezultatele etapei I de selecţie vor fi comunicate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, unde candidaţii vor susţine proba de cunoştinţe la data de 10 septembrie 2014.

Alte centre zonale sunt organizate în Boldeşti la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” şi în Cluj Napoca la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”.

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 23 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 23, 2014 @ 5:31 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ucJhnU to the field below: