Falticeneanul Matei Silviu Ailincai la prima medalie internationala - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Falticeneanul Matei Silviu Ailincai la prima medalie internationala

De    •   Publicat acum 6 ani, 22 aprilie 2014   •   1 comentariu

2 Konya

In perioada 19- 24 aprilie a.c., localitatea turca Konya a fost gazda jocurilor sportive pentru copii- “INTERNATIONAL RUMI CHILDREN’S GAMES”. Din echipa de atletism a Romaniei a facut parte si sportivul falticenean Matei Silviu Ailincai, pregatit la C.S.S. Nicu Gane de profesorul Alin Findanis. Ailincai a participat in proba sa favorita, 800 m si a adus Romaniei medalia de bronz.

Contactat telefonic, profesorul Alin Findanis ne-a declarat: „ Asa cum aminteam dupa Campionatul National de Atletism destinat juniorilor 3, acolo unde Ailincai Matei Silviu a obtinut titlul de Campion National al probei de 800 m, acest rezultat a dus la propulsarea sportivului in lotul national al Romaniei si prima participare la competitia internationala ce s-a desfasurat la Konya, in Turcia intre 19 si 24. 04. 2014. Intrecerile de atletism au durat 2 zile din cele 5 necesare pentru toate disciplinele sportive, Silviu alergand pe data de 22 aprilie in proba de 800 m. Avand regretul ca nu am avut posibilitatea sa efectuez deplasarea in Turcia ( hotararea F.R.A.) si sa fiu alaturi de atletul pregatit de mine pentru detalii legate de antrenamente si nutritie, precum si de tactica cursei ( tot ce am putut face a fost sa vorbim prin mesaje ), Silviu mi-a adus o mare bucurie reusind un binemeritat bronz la “INTERNATIONAL RUMI CHILDREN’S GAMES”. Paradoxul este ca si el este bucuros si trist in acelasi timp fiind convins ca metalul medaliei atat de muncite ar fi fost mai valoros daca as fi fost fizic langa el. Una peste alta este un rezultat deosebit care sper sa-l motiveze si mai mult si sa duca la evolutia lui Silviu ca sportiv si la indeplinirea obiectivelor la Finalele Campionatului National de atletism desfasurat in aer liber din 11-12 .07.2014 la Bucuresti”.

Daniel BOGHIȚĂ
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

1 Konya 3 Konya

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 22 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 22, 2014 @ 9:55 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

1 comentariu

 1. emil spune:

  Felicitari Silviule ! Sunt mosnegutul din autobuzul spre Bucuresti care ti-a urat multa bafta ! Nu te lasa , succes pe mai departe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string p7M6IB to the field below: