37 de locatari evacuați azi-noapte, pe bulevardul 2 Grăniceri, din cauza unui incendiu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

37 de locatari evacuați azi-noapte, pe bulevardul 2 Grăniceri, din cauza unui incendiu

De    •   Publicat acum 6 ani, 18 aprilie 2014   •   Fara comentarii

pompieriDupă cum vă informam aseară, un incendiu s-a produs la un apartament de pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni.

Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor din imobilul situat la etajul al doilea într-un bloc de locuinţe.

La sosirea echipajelor, ardeau bunurile din bucătărie şi din hol, existând pericolul de propagare a focului la întreaga locuinţă şi la apartamentele învecinate.

Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei, în vârstă de 82, respectiv 51 de ani, care au suferit atacuri de panică, dar ulterior au refuzat transportul la spital.

De asemenea,din cauza existenţei pericolului de intoxicare cu fumul şi gazele toxice degajate în urma incendiului, militarii au evacuat persoanele aflate la etajele superioare – 32 de adulţi şi cinci copii.

“Flăcările au afectat obiecte de uz casnic (frigider, aragaz, centrală termică, hotă), precum şi mobilierul din bucătărie şi de pe hol. De asemenea, fumul gros a degradat bunurile şi zugrăveala din apartament, precum şi de pe casa scării blocului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs în urma unei defecţiuni la cablul de alimentare al frigiderului”, se precizează în comunicatul de presă al ISU Suceava.

Pompierii militari au salvat restul apartamentului şi locuinţele învecinate, intervenția finalizându-se la ora 22.25.

Sorin NICA
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 18 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 18, 2014 @ 11:53 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Pkmpjy to the field below: