Percheziţii la contrabandiştii de ţigari - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Percheziţii la contrabandiştii de ţigari

De    •   Publicat acum 6 ani, 14 aprilie 2014   •   Fara comentarii

perchezitii*Poliţiştii au ridicat în urma percheziţiilor bunuri accizabile cu o valoare de 20.000 lei şi au confiscat peste 20.000 Euro (sume de bani în lei şi valută).

 

Astazi, 14.04.2014, poliţiştii din cadrul IPJ Suceava, Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul de combatere a fraudelor vamale, au efectuat două  percheziţii domiciliare pe raza judeţului Suceava, in cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Percheziţiile s-au desfăşurat la domiciliile lui A . Ilie de 28 de ani din comuna Şcheia, jud. Suceava şi R. Petru de 31 de ani din aceeaşi localitate.

Tot in cadrul aceluiaşi dosar a fost efectuat si un control la societate comercială cu sediul in comuna Scheia, jud. Suceava.

In urma activităţilor întreprinse au fost ridicate 35.080 ţigarete toate cu timbru fiscal extracomunitar, 29 litri de alcool, fără banderole fiscale, 14.565 de euro, 27.508 lei, mai multe bijuterii din aur; telefoane mobile, microcarduri şi alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.

Valoarea de piaţă a produselor accizabile identificate si ridicate cu ocazia percheziţiilor efectuate este, potrivit politistilor, de aproximativ 20.000 lei.

“In cauza se efectuează cercetări fata de A.  ILIE sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabanda in forma agravanta, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 rap. la art. 274 din Legea 86/2006 si R. PETRU, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabanda in forma agravanta, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 rap. la art. 274 din Legea 86/2006.  Acţiunea a fost realizată cu suportul informativ si tehnic din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Bucureşti” , se precizeza in comunicatul de presa al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţişti , sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.    

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 14 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 14, 2014 @ 3:46 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZaFdac to the field below: