„Ziua Porţilor Deschise” la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

„Ziua Porţilor Deschise” la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni

De    •   Publicat acum 6 ani, 10 aprilie 2014   •   Fara comentarii

Ziua Portilor Deschise la Jandarmi Falticeni 2

Aproximativ 700 de persoane au vizitat şcoala noastră, joi, 10 aprilie cu ocazia Zilei Porţilor Deschise prilejuită de sărbătorirea a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei. Evenimentul face parte din campania „Jandarmeria pe înţelesul tuturor” şi a beneficiat de prezenţa elevilor şi cadrelor didactice din instituţii de învăţământ ale judeţului Suceava ce au organizat activităţi în cadrul proiectului „Şcoala Altfel”.

 

Joi, 10 aprilie a.c., în intervalul 09.00-13.00, peste 700 de persoane, cu preponderenţă elevi, părinţi şi cadre didactice de la instituţii de învăţământ din Fălticeni, Suceava, Boroaia au participat la activităţile organizate şi desfăşurate de „Ziua Porţilor Deschise” la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Participanţii au vizitat sala de tradiţii a unităţii, amfiteatrul – unde au vizionat filmul de prezentare al şcolii, spaţiile de cazare şi învăţământ, parcul auto şi biserica din incinta şcolii. Începând cu ora 11.00, cei prezenţi au asistat la un exerciţiu demonstrativ realizat pe platoul şcolii de instructori militari şi elevi jandarmi din cei doi ani de studiu.

La activitate au participat şi liceeni din colegiile municipiului Fălticeni cărora le-au fost prezentate misiunile Jandarmeriei, precum şi condiţiile de participare la concursul de admitere la şcoala noastră.

Detalii privind perioada de înscriere şi de desfăşurare a concursului urmează a fi publicate într-un act normativ şi aduse la cunoştinţa opiniei publice prin mass-media şi publicare pe site-ul şcolii, www.jandarmeriafalticeni.ro.

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 10 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 10, 2014 @ 5:03 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 238mtG to the field below: