BĂIŞANU : “PNL luptă împotriva bolşevicilor din PSD şi PDL !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BĂIŞANU : “PNL luptă împotriva bolşevicilor din PSD şi PDL !”

De    •   Publicat acum 6 ani, 10 aprilie 2014   •   Fara comentarii

Alexandru Baisanu

Conducerea Organizaţiei Judeţene PNL consideră că alianţa USL nu mai există la nivel local, chiar dacă directorii sprijiniţi de liberali îşi păstrează funcţiile.

Şeful filialei, deputatul ALEXANDRU BĂIŞANU, a precizat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că unii ziarişti se interesează mai mult de liberalii care au dat concursuri pe posturi.

“Chestia cu oamenii de la putere, de ce nu vă întrebaţi de ce nu cumva există ( alianţă – n.r. ) PSD – PNL, doamna CHITUL ( şefa Casei de Pensii – n.r. ) e de la PDL şi o ţine PSD –ul, de ce nu vă întrebaţi de domnul de la Finanţe ( PETRICĂ ROPOTĂ – n.r. ), vedeţi numai oamenii care au ajuns să dea concursuri pentru posturile pe care le au din PNL.

Nu mai există USL, PSD poate să-i dea afară pe toţi cei care au dat concursuri şi sunt specialişti pe domenii, nu ne ţinem de scaune, s-o facă, e simplu…

Aaa, că vor fi daţi în judecată, probabil, de oamenii care şi-au câştigat dreptul de a munci printr-un concurs, aia e altă poveste…”

Anterior, ALEXANDRU BĂIŞANU declarase că – dacă PSD se va atinge de şefii liberali ai instituţiilor descentralizate – există varianta ca viceprimarii PSD din 70 % din localităţile judeţului să fie schimbaţi.

În prezent, soţia deputatului BĂIŞANU, ADELA, deţine funcţia de preşedinte director general al Casei de Asigurări de Sănătate.

La finalul conferinţei de presă de astăzi, BĂIŞANU a făcut o declaraţie apăsată : „PNL luptă împotriva bolşevicilor din PSD şi PDL în fiecare comună, în păduri, pe lanuri, pe câmpii, printre blocuri, în faţa primăriilor şi în faţa Guvernului şi, dacă s-ar putea şi în presă, ar fi minunat !”

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 10 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 10, 2014 @ 4:54 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XrHIi7 to the field below: