NOU : Plăţi PayPoint la ACET - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

NOU : Plăţi PayPoint la ACET

De    •   Publicat acum 6 ani, 9 aprilie 2014   •   1 comentariu

pay pointLocuitorii din zona deservită de ACET Suceava au posibilitatea să  achite şi facturile emise de operatorul regional de apă şi canalizare printr-un sistem simplu, rapid şi sigur.

Clienţii ACET trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc).

Întreaga operaţiune este foarte rapidă şi reduce considerabil timpul alocat plăţii facturilor.

 „Ne bucurăm că le putem oferi clienţilor din judeţul Suceava posibilitatea de a-şi plăti şi facturile de apă, odată cu efectuarea celorlalte plăţi prin PayPoint.

Această iniţiativă  se înscrie în misiunea PayPoint de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o gamă cât mai variată de plăţi, atât pentru companiile cu acoperire naţională, cât şi pentru cele cu acoperire regională, printr-un sistem sigur şi rapid, care se bucură de încrederea tot mai multor români”, a declarat MUGUR DOGARIU, Managing Director PayPoint România.

 

„Prin activitatea pe care o desfăşurăm ne propunem să le oferim clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate, iar parteneriatul cu PayPoint este o modalitate prin care ne manifestăm flexibilitatea şi adaptabilitatea la cerinţele acestora” a completat RODICA NISTORdirector economic ACET Suceava.

ACET prestează serviciile publice de alimentare cu apă şi canalizare-epurare ape uzate în municipiile Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi şi în oraşele Gura Humorului, Siret şi Solca pentru 23.853 clienţi.

ACET Suceava, formată ca operator regional în anul 2005, este continuatoarea societăţii care asigura serviciile comunale în oraşul Suceava, înfiinţată în anul 1912.

Dan PASCARU
readactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 9 aprilie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 9, 2014 @ 7:01 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

1 comentariu

 1. andrei spune:

  PACAT CA PayPoint NU ARE PRINS CONTRACT CU UN MAGAZIN DE PE REPUBLICII…A FOST LA RAITAR…DAR AU RENUNTAT…AR TREBUI UNU PENTRU CA TREBUIE SA MERGEM PANA IN CENTRU ORASULUI PENTRU A PLATI O FACTURA…VA MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string l0DGAG to the field below: