Contrabandişti opriţi cu focuri de armă la graniţa cu Ucraina - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Contrabandişti opriţi cu focuri de armă la graniţa cu Ucraina

De    •   Publicat acum 6 ani, 19 martie 2014   •   Fara comentarii

tigari granita 1

* Ieri, 18 martie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Brodina, jud. Suceava, au observat  un grup de persoane care au trecut frontiera din Ucraina în România, transportând mai multe colete voluminoase, spre interiorul ţării.

Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, au folosit, conform legii, armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment, în plan vertical.

Nici de această dată persoanele somate nu s-au oprit, abandonând coletele şi fugind în direcţia statului vecin.

S-a trecut la monitorizarea zonei în vederea depistării şi reţinerii persoanelor în cauză, fiind anunţate totodată şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment.

Totodată, la faţa locului au fost descoperite 4 baxuri ce conţineau 1.940 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană.

 Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 19.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 tigari granita 2

Tot ieri, în jurul orei 23.00, poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector au observat două persoane care au trecut frontiera din Ucraina în România, îndreptându-se spre interiorul ţării.

Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, au folosit, conform legii, armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care bărbaţii au fugit în direcţii diferite profitând de întuneric.

La faţa locului, au fost descoperite 6 colete învelite în folie neagră, care conţineau 2.970 pachete ţigări, în valoare de 29.700 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Sorin NICA
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 19 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 19, 2014 @ 12:23 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uaWriU to the field below: