CĂTĂLIN COMAN : “Avem gărduţ standard pentru spaţii verzi - verde, 80 cm” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

CĂTĂLIN COMAN : “Avem gărduţ standard pentru spaţii verzi – verde, 80 cm”

De    •   Publicat acum 6 ani, 19 martie 2014   •   3 comentarii

Coman Catalin sedinta CLPrimarul CĂTĂLIN COMAN este mulţumit de cum se desfăşoară lucrările de curăţenie în municipiul Fălticeni la început de primăvară.

Într-o intervenţie la emisiunea matinală a unui post local de radio, el a precizat că municipalitatea a pregătit 2.000 de trandafiri care vor fi plantaţi în următoarea perioadă, adăugând că o parte din cei vechi au fost furaţi.

”Principala grijă este îngrijirea domeniului public, curăţenia spaţiilor verzi, sunt lucrări de mare amploare…

Încercăm să readucem numele de Oraşul Florilor pentru Fălticeni !

Probabil într-o zi – două vom termina pe faleză…

Serviciul de salubritate îşi face treaba cu noile gărduţuri pentru împrejmuirea spaţiilor verzi, va exista un singur model unic – verde, de 80 centimetri.

Este şi estetic şi funcţional !” a punctat COMAN.

Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 19 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 19, 2014 @ 12:36 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

3 comentarii

 1. Paul Calescu spune:

  Priceput si inteligent primar este in Falticeni,se vede dupa poza afisata aici.Cui o fi semanand?Lui Marza sau lui Stan?Eu cred ca mai degraba lui Ponta mincinosul,sau lui Gioana prostanacul?Daca ar face autostrada intre Falticeni si Leucusesti din banii primariei ,ar semana cu Dragnea Bombonicul, ca la xxxx seamana leit cu Bombonel impuscatul.

 2. arhivistul spune:

  În Japonia se aşteaptă să se vadă ce poteci bat cetăţenii între blocurile noi şi apoi se construiesc aleile. Cetăţenii blocuitori din Fălticeni şi-au împrejmuit ani de-a rîndul micile feude de sub balcoane. Primarul Coman a aşteptat şi acum, cităm, îşi face treaba cu noile gărduţuri verzi de optzeci de centimetri. Cu cîţi kilometri de gărduţ verde de optzeci de centimetri îşi face treaba primarul Coman şi cît costă kilometrul liniar de gărduţ verde de optzeci de centimetri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uBE9g7 to the field below: