Politica e mai tare decât sistemul centralizat de termoficare, la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Politica e mai tare decât sistemul centralizat de termoficare, la Suceava

De    •   Publicat acum 6 ani, 18 martie 2014   •   Fara comentarii

CL Suceava 13.03.2014

Consultările de luni – 17 martie ale primarului ION LUNGU cu consilierii locali suceveni nu au adus un punct de vedere comun în privinţa viitorului sistemului centralizat de termoficare.

Aleşii locali nu au renunţat la ideile lor – PSD doreşte înfiinţarea unei societăţi care să preia activitatea  Termica,  PNL vrea referendum pentru trecerea la centrale pe gaze naturale, iar PDL susţine că este necesară scoaterea la licitaţie a serviciului.

LUNGU a precizat astăzi că îi va invita din nou joi – 20 martie la dezbateri pe consilierii locali, în încercarea de a debloca situaţia.

Chiar dacă nu s-a ajuns la un numitor comun, el a spus că discuţiile de până acum au fost constructive.

“Au fost argumente, contra-argumente, s-au creionat câteva strategii, sper să le definitivăm…

Rămâne valabilă acţiunea de concesiune a reţelelor termice, dar vor mai fi şi alte amendamente, vom vedea exact cum vom găsi o soluţie pentru a avea consens în Consiliul Local”.

În două şedinţe, aleşii municipiului reşedinţă nu s-au putut pune de acord în privinţa drumului de urmat pentru serviciul de transport şi distribuţie a aenergiei termice.

Ei au preferat să se dea în spectacol cu tot felul de luări de cuvânt politicianiste sau, pur şi simplu, nu s-au prezentat la şedinţă.

Contractul cu  Termica,  societate aflată în insolvenţă, expiră la sfârşitul acestei luni, dar va putea fi prelungit “în caz de avarie” după cum a precizat administratorul special OVIDIU DUMITRESCU.

Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

 

 

Citiţi şi http://www.ziaruldepenet.ro/2014/03/13/suceava-psd-pdl-si-pnl-se-bat-pe-cadavrul-termica/

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 18 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 18, 2014 @ 2:01 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bbZNRs to the field below: