Armonia Fălticeni, calificată matematic în play-off - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Armonia Fălticeni, calificată matematic în play-off

De    •   Publicat acum 6 ani, 16 martie 2014   •   Fara comentarii

Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (17)

Astăzi, 16.03.2014, începând cu ora 11.00, pe stadionul Tineretului din municipiul Fălticeni s-a disputat partida de Liga I fotbal feminin dintre echipele Armonia Fălticeni și Olimpia II Cluj Napoca.
Clujencele, determinate de înfrângerea suferită în tur pe teren propriu cu 2-1, au intrat pe teren cu dorința să-și ia revanșa și să plece acasă cu o victorie. Atitudinea lor s-a văzut din primul minut al partidei, reușind să atace și să păstreze la distanța adversarele, chiar dacă au jucat contra vântului. Nici jucătoarele de la Armonia nu s-au lăsat mai prejos și au încercat să pătrundă în terenul adversarelor, ușor surprinse parcă de atitudinea lor. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Întoarse de la cabine, fetele lui Haiducul au avut parte de al doile adversar, vântul, care le-a pus mari probleme mai ales că începuse să se întețească spre deosebire de prima parte a meciului. Cu toate acestea, au reușit să practice un joc frumos, echilibrat, având în față un adversar puternic și cu poftă de victorie. Din păcate, nici una dintre ocaziile celor două echipe nu s-a concretizat, iar scorul final a rămas 0-0.

Antrenorii Marcel IRIMIE și Alin ROTARIU nu s-a arătat mulțumit de jocul fetelor, dar apreciază rezultatul prin prisma calificării în play-off.
“Jocul echipei nu a fost unul foarte bun și cred că ar fi putut să dea mai mult pe teren. Avem un egal pe teren propriu, rezultat care ne ajută să ne calificăm în play-off. Matematic ne-am calificat în play-off. O înfrângere ne-ar fi scos din cărți și ar fi anulat munca de anul trecut. Trebuie să uităm rezultatele bune din meciurile neoficiale și să ne concentrăm pe cele care urmează”, ne-a declarat antrenorul Marcel IRIMIE.

Armonia Fălticeni este clasată pe locul 3, la o distanță de 7 puncte de echipa clasată pe locul 5, Viitorul Reghin, iar cele două meciuri rămase nu le mai poate oferi surprinze.

Rezultatele din Liga I de fotbal feminin: 

Armonia Dolhesti 0 – 0 Olimpia 2 Universitatea

Ladies Targu Mures 6 – 1 FC Magura 2012 Bacau

Heniu Prundu Bargaului 4 – 2 Vasas Odorhei

FCM Viitorul Reghin-stă

Mihai SPÎNU
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (9) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (10) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (12) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (14) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (5) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (6) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (8) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (16) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (17) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (18) Armonia-Oplimpia Cluj 16.03 (1)

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 16 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 17, 2014 @ 11:05 am
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string q6BqbD to the field below: