TURCAN : “Cred că BĂLAN este viitorul primar al Sucevei !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

TURCAN : “Cred că BĂLAN este viitorul primar al Sucevei !”

De    •   Publicat acum 6 ani, 15 martie 2014   •   Fara comentarii

PDL AZIVicepreşedintele PDL – deputatul RALUCA TURCAN, prezentă astăzi la Suceava, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este convinsă că deputatul IOAN BĂLAN va fi viitorul primar al municipiului Suceava.

„Cred că avem cu toţii credinţa că stăm alături de viitorul primar al Sucevei.

Cred că numai un om care militează constant, an de an, zi de zi pentru interesul cetăţenilor poate să ceară încrederea şi sprijinul cetăţenilor.

Am convingerea că sucevenii vor găsi un om pe măsură, care este chiar lângă mine, care să îi reprezinte cu cinste şi demnitate la primărie”.

TURCAN a fost încântată de atitudinea lui BĂLAN, care declarase cu câteva minute înainte – referindu-se la boicotul consilierilor locali PDL de la şedinţa de ieri referitoare la viitorul sistemului centralizat de termoficare – că subordonaţii săi au făcut un test, pentru a vedea cum funcţionează USL în interesul cetăţeanului.

„Am văzut ieri o şedinţă de 5 ore ( în realitate 3 ore şi jumătate – n.r. ) în care s-a dezbătut, s-a dezbătut, s-a dezbătut şi nu s-a luat nici o hotărâre !

Aţi văzut interesul cetăţeanului călcat în picioare de USL !

Au venit cu tot felul de găselniţe, cu şmecherii ascunse în spatele unor interese mici, de grup, de partid !”

 

În şedinţa la care face referire BĂLAN, primarul PDL ION LUNGU a propus scoaterea la licitaţie a distribuţiei agentului termic pe o perioadă de 20 de ani, Primăria urmând să aloce bani pentru efectuarea a 90 % din reparaţii.

Consilierii PSD au propus, mai întâi, înfiinţarea unei societăţi la care Primăria să fie acţionar şi apoi au decis amânarea deciziei, în timp ce aleşii PNL s-au pronunţat în favoarea organizării unui referendum în cadrul căruia sucevenii să decidă asupra viitorului serviciu.

Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 15 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 14, 2014 @ 11:05 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string i9iqHG to the field below: