BĂIŞANU : “Îl sfătuiesc pe NECHIFOR să fie mai atent cu declaraţiile de război !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BĂIŞANU : “Îl sfătuiesc pe NECHIFOR să fie mai atent cu declaraţiile de război !”

De    •   Publicat acum 6 ani, 7 martie 2014   •   2 comentarii

Nechifor BaisanuPreşedintele PNL Suceava, deputatul ALEXANDRU BĂIŞANU, a lansat astăzi un nou atac la adresa şefului Consiliului Judeţean şi, totodată, al Organizaţiei Judeţene PSD, CĂTĂLIN NECHIFOR, pe motivul alarmării excesive a populaţiei prin anunţul făcuti ieri, referitor la întocmirea planului de mobilizare şi a proiectului bugetului de război solicitate de Guvern.

 

“Aş vrea să-i dau un sfat prietenesc colegului nostru de la PSD, după ce, ieri, mulţi oameni m-au sunat să mă întrebe dacă intrăm în război.

Cred că toate documentele primite de la Guvern trebuiau făcute de NECHIFOR în linişte, fără să iasă în presă să spună că ne pregătim de război.

Am avut senzaţia că NECHIFOR a făcut poduri, podeţe, drumuri, conducte de gaz, clădiri şi acum, plictisindu-se de câte investiţii a făcut, s-a gândit că ar trebui să intrăm şi în război.

Îl sfătuiesc să fie mai atent cu astfel de declaraţii pentru a nu crea panică în rândul populaţiei !” a precizat BĂIŞANU.

 

Ieri, CĂTĂLIN NECHIFOR a făcut public faptul că, până pe 14 martie, autorităţile judeţene trebuie să adune date din teritoriu şi să le trimită Guvernului, pentru eventuale alocări bugetare.

NECHIFOR spunea că aceste acţiuni „nu au neapărat legătură”cu situaţia din Ucraina, dar că “e bine să fim pregătiţi”.

 “Un stat membru UE şi NATO are obligaţia de a pregăti aceste tipuri de situaţii posibile !

Sper să nu fim în situaţia, Doamne fereşte, să şi aplicăm acest lucru…

Riscuri există, trebuie să fim pregătiţi…

Lucrurile sunt punctuale, ameninţarea nu vine din partea Balcanilor, ci din nord-est !” a menţionat NECHIFOR.

 

Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 7 martie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: martie 7, 2014 @ 12:35 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Mai uşor doar cu declaraţiile politice, domnule Băişanu! Mai bine răspundeţi la o întrebare. Domnul Crin Antonescu nu mai este candidatul USL la Preşedinţie. Domnul Crin Antonescu nu mai este preşedintele Senatului USL. USL nu mai este USL. Alţi liberali de ce mai este unde sunt?

 2. Paul Calescu spune:

  Domnule deputat Baisanu,nu va mai raciti gura in al sfatui pe acest individ ,fost spalator de vase la restaurantul Zamca ,ca orinum prinde greu si uita repede,ca si Stan cawboyul , japul de Marza Coman alcoolicul si alti psedist de frunte a judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RgJSpO to the field below: