Locuri de muncă în străinătate pentru fălticeneni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Locuri de muncă în străinătate pentru fălticeneni

De    •   Publicat acum 6 ani, 18 februarie 2014   •   Fara comentarii

somajDacă tot nu îşi pot găsi de lucru în Fălticeni, localnicii pot opta pentru ofertele în străinătate avansate de centrul EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Pentru Germania sunt propuse 30 locuri pentru bucătari, câte 10 pentru educatoare, asistenţi medicali, supraveghetori de noapte, personal de serviciu, personal servire clienţi în cafenea – bar, bucătari şi barmani, 5 pentru îngrijitori bătrâni, câte 2 pentru electricieni, vopsitori, tâmplari, mecanici auto şi frezori şi câte unul pentru însoţitor persoane în vârstă, mecanic industrial, mecanic instalator, specialist electronică, armurier, mecanic construcţii metalice, lucrător cu produse din cauciuc şi plastic, lucrător în depozit şi instalator apă-gaz.

În Marea Britanie sunt căutaţi 61 de asistenţi medicali şi câte un analist financiar, administrator baze de date, analist programator, senior programator şi programator.

În Danemarca aveţi şanse la 4 posturi de psihiatru, în Irlanda la 40 de posturi pentru tranşatori carne, 14 pentru asistente medicale, 10 de psihiatri şi un post de doctor oftalmolog, iar în Olanda la 20 de posturi pentru măcelari.

De asemenea, Franţa are nevoie de 10 medici generalişti, câte 6 sudori şi strungari, câte 5 medici urgenţe şi ginecologi, 4 medici anestezişti, 3 oftalmologi, 2 medici geriatrie şi câte un diabetolog, terapeut ocupaţional şi logoped.

Oferta EURES mai include 3 posturi pentru ingineri mecanici în Ungaria şi câte unul de zugrav, zidar, tencuitor, tâmplar, sudor, organizator şantier, operator CNC, montator prefabricate, mochetar – parchetar, macaragiu, instalator, electrician, dulgher, ajutor în lucrări metalice, montator acoperiş, faianţar, lăcătuş, pietrar, sticlar şi finisor în Austria.

Dan PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 18 februarie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 18, 2014 @ 10:41 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0pTLJf to the field below: