PDL vrea din nou alianta cu PNL - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PDL vrea din nou alianta cu PNL

De    •   Publicat acum 6 ani, 13 februarie 2014   •   1 comentariu

orest onofreiÎn cadrul unei conferinţe de presă susţinută ieri, prim vicepreşedintele PDL Suceava OREST ONOFREI a declarat că PNL ar trebui să iasă din USL şi să se alăture pentru construcţia unei opoziţii veritabile.

El consideră că PSD are o adevărată strategie de scoatere a liberalilor de la putere, social democraţii urmărind să guverneze singuri.

“Crearea USD e un semnal clar că PNL este invitat să iasă de la guvernare.

Mesajul către liberali e următorul : lăsaţi PSD să guverneze cum ştie, PNL şi PDL şi ce o mai fi pe lângă trebuie să creeze o alternativă viabilă, un climat politic corect şi natural.

Nu poţi să guvernezi având în aceeaşi oală şi putere şi opoziţie !

PNL trebuie să iasă de la guvernare şi să adune dreapta la un loc !

Nu-i curtăm ( pe liberali – n.r. ), este ceva natural, de bun simţ !

Dacă nu va ieşi de la guvernare, PNL va fi scos, aşa încât e mai bine să te ceri tu afară decât să-ţi dea cineva un şut în fund că nu mai are nevoie de tine…

În alianţa de dreapta poate intra şi Mişcarea Populară şi Forţa Civică şi Partidul Ţărănesc şi oricine se revendică de dreapta…”

 

OREST ONOFREI a mai spus că Alianţa DA Dreptate şi Adevăr ( alcătuită în perioada 2004 – 2007 din PD  şi PNL – n.r. ) a asigurat cea mai bună guvernare din ultimii 25 de ani, dar a conchis că alianţa “nu a mai funcţionat din prostie politică”.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 13 februarie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 13, 2014 @ 12:46 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Spune Onofrei: “…PNL şi PDL şi ce o mai fi pe lîngă…”. Păi, dacă tot se cere Onofrei la Parlamentul European, ce-ar fi să se mulţumească cu ce-o mai fi pe lîngă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Z3CYE4 to the field below: