Ce spune Eşalonul 2 din PNL despre venirea STELIANEI MIRON : “Nu e problemă cu traseismul politic, înseamnă că suntem o forţă !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ce spune Eşalonul 2 din PNL despre venirea STELIANEI MIRON : “Nu e problemă cu traseismul politic, înseamnă că suntem o forţă !”

De    •   Publicat acum 6 ani, 6 februarie 2014   •   1 comentariu

Steliana MironÎn lipsa preşedintelui Organizaţiei Judeţene PNL, deputatul ALEXANDRU BĂIŞANU, vicepreşedinţii liberali au lăudat, astăzi, intrarea în partid a fostului senator PPDD STELIANA MIRON.

GHEORGHE ALDEA : “Doamna senator va veni la PNL, dar atâta timp cât domnul preşedinte nu ne-a prezentat ( cererea de înscriere – n.r. ) în Biroul Judeţean, nu putem să ne pronunţăm sută la sută.

Am aflat din ziare de negocierile care au fost la nivel naţional, ştim cu toţii că negocierile pornesc de la nivel local şi se finalizează la nivel naţional”.

 

VASILE MOCANU : “Este evident că suntem într-o situaţie statutară !

Eu sunt încântat că Biroul îşi lărgeşte componenţa, această venire s-a negociat la Bucureşti, vorbim de un senator al României.

PNL Suceava are 9 vicepreşedinţi, numărul maxim este 9, mi se pare firesc ca doamna MIRON să intre în Birou, iar un domn vicepreşedinte, cu o argumentaţie de gentleman, va ceda locul, nu e nicio problemă…

Personal, am învăţat de la colegii din presă că nu există notorietate pozitivă şi negativă, unde apare doamna senator nu pot eu să comentez.

Nu înţeleg care e problema cu traseismul politic…

Evident că e un plus, atâta timp cât un sfert din judeţul Suceava este reprezentat de un senator care acum este al PNL, nu văd care este problema !

Înseamnă că suntem o forţă !

Credeţi că suntem singurul partid cu care a negociat ?

Senatorul STELIANA MIRON s-a înscris, marţi, în PNL Suceava şi va fi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene, la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi PPDD şi că va rămâne ultima din organizaţie care “să stingă lumina”.

PNL Suceava deţine în prezent 4 posturi de deputaţi ( ALEXANDRU BĂIŞANU, CONSTANTIN GALAN, DUMITRU PĂRDĂU şi RADU SURUGIU ) şi unul de senator ( STELIANA MIRON ).

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 6 februarie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 6, 2014 @ 1:39 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. PHOENIX spune:

  – CINE A IMPUSCAT MAIMUTA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 6BGo5v to the field below: