ALDEA : “Producătorii de mere din Fălticeni ar putea avea un profit de 500.000 euro anual” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ALDEA : “Producătorii de mere din Fălticeni ar putea avea un profit de 500.000 euro anual”

De    •   Publicat acum 6 ani, 6 februarie 2014   •   1 comentariu

Aldea Gheorghe 4

Neimpozitarea profitului reinvestit va fi o adevărată mină de aur pentru producătorii de mere din zona Fălticeni.

Actul normativ care va intra în vigoare în luna iulie este considerat de viceprimarul GHEORGHE ALDEA un sprijin economic considerabil, în special pentru agenţii economici mici şi mijlocii.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la sediul PNL Suceava, el a dat exemplul proprietarilor celor 400 de hectare de livezi din zona Fălticeni, care – la o producţie medie de 25 de tone la hectar şi cu un preţ de vânzare de 0,5 euro / kilogramul de mere – ar avea venituri anuale de 5.000.000 euro.

“Dacă mergem simplu cu un profit de 10 % ajungem la 500.000 euro după calculele noastre, ale specialiştilor şi ai primăriei.

Dacă cei 500.000 euro ar fi reinvestiţi, TVA se va întoarce automat la stat şi vor fi create noi locuri de muncă pentru cei care produc utilaje pentru livezi, utilaje pentru sucuri, deci o dezvoltare pe orizontală.

Dacă la acestea adăugăm şi suportarea a jumătate din costurile salariale pentru companiile care creează 20 de locuri de muncă – eu cunosc cel puţin 6 societăţi din Fălticeni – vom avea parte de o sumă suplimentară care va fi dirijată din nou în investiţii”.

Pentru a fi mai convingător cu calităţile produselor de care a vorbit, ALDEA a oferit ziariştilor mere şi suc de mere produse la Fălticeni.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 6 februarie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 6, 2014 @ 11:49 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With:

1 comentariu

 1. agavriloaiei Gheorge spune:

  Gica si trupa lui de specialisti din primarie…1Coman,2 Gimi,3 Dumitriu,4 general Buhlea,5 Stratulat ,6 Ghilea 7etc.etc.Mari previzionisti a viitorului luminos a pomiculturii falticenene ,falite.Gica hai la geluit si ascutit creioane,ca acolo esti expert.Lasa pomicultura in seama celor ce-o practica profesionist si cu mari eforturi .La urmatoarea conferinta de presa ,du-i si pe Stan,ca el stie orice ,ca si Uricec si Dontu si poate consilierii locali usl,mai ales cei cu diplome universitare recente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0lsJSh to the field below: