Primăriile din Bogdăneşti, Cornu Luncii, Fântâna Mare şi Boroaia îşi modernizează sistemele informatice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primăriile din Bogdăneşti, Cornu Luncii, Fântâna Mare şi Boroaia îşi modernizează sistemele informatice

De    •   Publicat acum 6 ani, 4 februarie 2014   •   Fara comentarii

calculator

* anterior, acelaşi sprijin au primit administraţiile locale din Fălticeni, Baia, Drăguşeni, Forăşti, Râşca şi Vadu Moldovei

Consiliul Judeţean implementează, în următoarele 18 luni, în 15 localităţi proiectul  Soluţiie-guvernare finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice –  Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public – Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice.

Partenerii Consiliului Judeţean în cadrul acestui proiect în valoare de 6.626.464 lei sunt primăriile din Bogdăneşti, Gălăneşti, Voitinel, Siret, Balcăuţi, Calafindeşti, Zamostea, Milişăuţi, Iaslovăţ, Todireşti, Bălăceana, Siminicea, Cornu Luncii, Fântâna Mare şi Boroaia.

“Obiectivul general al proiectului este creşterea performanţei actului administrativ prin eficientizarea activităţilor interne, a calităţii serviciilor publice on-line aduse cetăţeanului cu ajutorul unui sistem informatic integrat care să gestioneze Registrul Agricol în format electronic şi să realizeze un management intern performant” se menţionează într-un comunicat de presă.

În cadrul proiectului, 59 de persoane vor fi instruite pentru folosirea produselor software şi pentru asigurarea mentenanţei.

În luna decembrie a anului trecut a fost semnat un contract de finanţare asemănător, în valoare de 6.734.654 lei, de care beneficiază primăriile din Fălticeni, Arbore, Baia, Ciprian Porumbescu, Dărmăneşti, Dolhasca, Drăguşeni, Forăşti, Horodniceni, Ilişeşti, Izvoarele Sucevei, Preuteşti, Râşca, Udeşti şi Vadu Moldovei.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 4 februarie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 4, 2014 @ 1:32 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string epcyv7 to the field below: