Închiderea gropii de gunoi din Fălticeni, mai scumpă din cauza deșeurilor aduse de la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Închiderea gropii de gunoi din Fălticeni, mai scumpă din cauza deșeurilor aduse de la Suceava

De    •   Publicat acum 6 ani, 4 februarie 2014   •   1 comentariu

groapa de gunoi veche Antilesti

Cantitățile de deșeuri aduse de la Suceava și depozitate la vechea groapă de gunoi din municipiul Fălticeni au umflat costurile lucrărilor de închidere a  depozitului neconform, deoarece sunt lucrări suplimentare de executat, care nu au fost prinse în proiectul inițial.
“La Fălticeni avem o dificultate punctuală, intervenită după 2008, când s-a închis groapa de gunoi de la Suceava. S-au făcut foarte multe transferuri de gunoi dinspre Suceava către Fălticeni , iar acum suntem într-o situație complicată, în sensul că față de 2009, când s-au realizat estimările topografice pentru cotele de nivel la deșeurile depozitate, avem depășiri semnificative. Vom ști după 15 februarie ce nevoie de suplimentarea avem, pentru că vorbim de alte cantități”, a spus președintele CJ Suceava, Cătălin NECHIFOR.

Acesta a mai precizat că nu este un reproș făcut vechilor administrații : “Așa a fost să fie, dar lucrurile astea trebuie știute”.

NECHIFOR este de părere că închiderea gropii de gunoi de la Antilești rezolvă problema terenului care după lucrări va fi redat circuitului de folosință,  soluționează problema de mediu și cea a impactului pe care îl are asupra locuitorilor din zona Șoldănești, forțați să suporte disconfortul trecerii mașinilor insalubre de gunoi.

Sergiu JIPA
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 4 februarie 2014
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 3, 2014 @ 11:15 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. daniela spune:

  e bine ca inchide groapa de gunoi, dar, ar trebui instalate cateva buncare de gunoi in oras in locurile unde nu sunt suficiente si unde este nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string agGCFk to the field below: