Pompierii suceveni, dotați cu un autovehicul cu șenile pentru intervenții în zonele greu accesibile(foto) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Pompierii suceveni, dotați cu un autovehicul cu șenile pentru intervenții în zonele greu accesibile(foto)

De    •   Publicat acum 6 ani, 30 decembrie 2013   •   Fara comentarii

utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (2)

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a prezentat astăzi ultima achiziție:  o autospecială şenilată, pentru intervenţii în zone izolate pe timp de iarnă.
La eveniment au participat şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, generalul de brigadă Ion Burlui, prefectul Florin Sinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, şi primarul Ion Lungu.

Vehiculul transferat de la sediul central a fost prezentat de șeful ISU „Bucovina”, colonelul Dan Hoffman, printr-un exerciţiu tactic, în care s-au folosit şenilata şi o ambulanţă de ultimă generație.

Vehiculul utilitar de teren amfibiu este destinat intervenţiilor în zone greu accesibile (drumuri înzăpezite) în vederea evacuării victimelor, cu acordarea primului ajutor medical calificat pe timpul deplasării. Acesta poate transporta 6 persoane (522 kg) pe uscat şi 4 persoane (454 kg) pe apă, cu o masă proprie de 567 kg și o viteză de deplasare de 32 km/h uscat și 5 km/h pe apă. Șenilata poate funcționa pe orice vreme și  orice tip de teren, de la -40 ÷ +400C.

La final pompierii suceveni au susținut un spectacol de urături și colinde.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (7) utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (6) utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (5) utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (4) utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (3) utilaj pe senile ISU Suceava 30.12 (1)

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 30 decembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 30, 2013 @ 3:19 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string goE27l to the field below: