Primăria Fălticeni a dat startul sărbătorilor de iarnă (comunicat de presă) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primăria Fălticeni a dat startul sărbătorilor de iarnă (comunicat de presă)

De    •   Publicat acum 6 ani, 17 decembrie 2013   •   Fara comentarii

Christhmas (9)

Comunicat de presă Primăria Fălticeni- Insp. Alexandru Săvescu

 

Sâmbătă, 14 decembrie, la Fălticeni au debutat manifestările din cadrul programului „Sărbători de iarnă 2013”.

Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” a găzduit a doua ediţie a concursului de dans „Christmas Dance”.  Pe scenă au urcat 29 de trupe din Fălticeni, Fântâna Mare, Boroaia, Bogdăneşti, Râşca, Leucuşeşti, Rădăşeni, Horodniceni şi Vadu Moldovei.

Concursul s-a desfăşurat cu sprijinul financiar al Primăriei Fălticeni, în parteneriat cu Clubul Copiilor Fălticeni şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava. Pe lângă diplome şi cupe, primarul Cătălin Coman a împărţit 520 de pachete cu dulciuri concurenţilor.

Sărbătorile de iarnă continuă cu inaugurarea Orăşelului copiilor, în prezenţa lui Moş Crăciun, vineri, 20 decembrie, ora 17 (Piaţa „Nada Florilor”).

La sfârşitul acestei săptămâni, duminică, 22 decembrie, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” va găzdui „Festivalul Minorităţilor”, eveniment organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava.

Tot în parteneriat cu administraţia judeţeană sunt programate şi manifestările de sfârşit de an, în Piaţa „Nada Florilor”: 27 decembrie – „Spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou” şi spectacolul artistic la cumpăna dintre ani. Premergător Revelionului din piaţa centrală, pe 31 decembrie Primăria Fălticeni îşi aşteaptă urătorii pe platoul din faţa sediului administrativ.

Foto: Mihai SPÎNU- ZdpN

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 17 decembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 16, 2013 @ 11:00 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 00SGvK to the field below: