Previziuni triste : noul spital din Fălticeni nu va fi gata nici anul viitor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Previziuni triste : noul spital din Fălticeni nu va fi gata nici anul viitor

De    •   Publicat acum 6 ani, 10 decembrie 2013   •   4 comentarii

Spitalul Nou Falticeni

Optimismul manifestat de-a lungul întregului an de conducerea oraşului pare a se stinge încet, deşi ieşirile în presa locală sunt optimiste.

Primarul CĂTĂLIN COMAN a declarat că, anul viitor, “s-ar putea” executa investiţii în valoare de 9 milioane de lei, cu fonduri din bugetul local şi din cel central.

El a numit şi proiectele prioritare – continuarea lucrărilor la spital, asfaltarea străzii Sucevei şi reabilitarea Casei de Cultură.

În acest an, pentru spital au fost alocate, de la Ministerul Sănătăţii, 3 milioane de lei, lucrările fiind derulate de o asociere a firmelor sucevene General Construct, Conbucovina, Loial Impex şi Instcomp.

Conform contractului, noul spital din Fălticeni trebuie terminat pînă pe 15 decembrie 2014.

Problema majoră este că, pentru finalizarea lucrărilor, mai este nevoie de peste 20 de milioane de lei, aşa încât nici măcar toată alocarea de anul viitor nu acoperă necesarul.

În aceste condiţii, conducerii Primăriei nu îi rămâne decât să viseze frumos, iar localnicilor să spere că nu vor avea probleme grave de sănătate.

DANIEL BOGHIŢA
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 10 decembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 10, 2013 @ 5:55 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. andreica spune:

  Nu era o noutate, se stie ca spitalul din Falticeni nu va fi gata in mandatul actualului primar.

 2. GRIGORE VASILIU spune:

  Asa primar (####) n-a avut urbea Falticeni niciodata!Unde-s zecile de milioane promise la inscaunarea noului manager ?Unde-s milioanele promise-n campania electorala?Unde-i cuvantul de onoare a conducerii orasului ,a deputatilor usl si-a senatorilor de aiurea??Dupa umilele mele calcule ,cu finantarea din acest an si de anul viiitor,tovarasul Coman nu mai prinde inaugurarea spitalului.Macar morga sa fie inaugurata de ei,sa poata adaposti usl-ul ,ca formatiune politica,care trage sa moara,curand si….definitiv!Asa sa le ajute D-zeu !

 3. Ana spune:

  Sigur spitalul nu se termina in mandatul profesorasului de sport.Asa primar asa spital ….asa str.Sucevei….asa parcari ecologice..asa locuri noi de munca….asa marete realizari…in toate domeniile,dar….. o sa vedeti dvs. ce dansuri se vor incinge de Craciun!Ca doar falticenenii trebuiesc sa se bucure de,,maretele realizari useliste,,care exista de un an si jumatate….dar….lipsesc cu desavarsire !RUSINE micule coman !Daca ai avea caracter ti-ai da demisia de onoare !si-ai sta ,, la batut hapucea ,,pe stadionul Iristar!!….acolo …la taticul tau adoptiv !

  • Andrei spune:

   Un circ e in toata tara de la venirea la putere a acestor mincinosi, fii de comunisti ! Distractie cat incape, se mai arunca un TVA de 9% la paine ( pretul a crescut din nou ulterior, dar pulimea nu vede asta ) ca sa acopere alte taxe, accize peste accize, etc si uite asa romanasul nostru merge mai departe. TRAIASCA REPUBLICA NEO- COMUNISTA ROMANICA!!! URAAAAA, URAAAAA, URAAAA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string kGw1BM to the field below: