DIN PANA MEA: Nu doar doi papagali în colivie... - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

DIN PANA MEA: Nu doar doi papagali în colivie…

De    •   Publicat acum 6 ani, 6 decembrie 2013   •   1 comentariu

DIN PANA MEA !

de TEODOR PUŞCAŞU

 

Nu doar doi papagali în colivie…

 pana noastra

Înainte de sărbători, FLUTUR & compania au mai ieşit puţin în stradă pentru a nu uita lumea de ei şi pentru că, vorba aia, a fost sarcină de la Bucureşti.

Cu o “ladă de zestre” cărată în fruntea alaiului de două speranţe ale organizaţiei de tineret, care o ironiza evident pe cea a şefului de judeţ NECHIFOR, cu pancarte, fluiere şi o portavoce, democrat liberalii au lansat criticile normale la adresa Guvernului PONTA prin vocea lui FLUTUR ( amănunte şi foto pe http://www.ziaruldepenet.ro/2013/12/05/flutur-la-mitingul-anti-usl-de-ce-ne-mintiti-de-ce-va-bateti-joc-de-noi/ ).

Pentru a nu rămâne mai prejos, deputatul IOAN BALAN, viitor candidat la Primăria Sucevei, a dus şi el în mână o colivie cu doi papagali, unul galben, altul roşu, denumiţi VIO şi LAUR.

protest PDL 05.12 (7)

 

Ideea e următoarea în opinia parlamentarului, fiţi atenţi : papagalul mare se trezeşte primul dimineaţă şi nu-i mai lasă deloc mâncare celui mic, care doarme mai mult.

Nu s-au pronunţat nume proprii, dar BALAN a ţinut să spună că un papagal vorbeşte italiana, iar celălalt “o rupe” în chineză.

Simplu de tot : VIO e nume neaoş, din Bucovina, iar LAUR pentru că „aşa-i plăcea lui ăsta micu’ ”.

Cam ăsta e nivelul politicii la Suceava, cam astea sunt metodele de propagandă ale opoziţiei… ( nu e vorbă, cele ale puterii sunt la fel de jalnice, dacă ne gândim numai la inaugurarea a două podeţe pe la Moldoviţa )

Înainte de ’89, politrucii comunişti erau gratulaţi de oamenii de rând cu apelativul „căţei”.

În democraţie, politicienii se denumesc unii pe alţii “papagali”.

Când vor ajunge oameni ?

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 ani, 6 decembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 9, 2013 @ 3:30 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. PHOENIX spune:

  … PREPUTUL MEU … PREA ADINC BATI AMICE!!!1 ,. CE ATATA FILOSOFIE DE MAIDAN POLITIC ? DACA TOT VREI …BAGA
  ORICUM, E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMUC NU AI A SPUNE …. !!!! DE CLUJ SAU DE SALAJ ? SAU LA GRANITA INTRE REGAT SI BUCOVINA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UVNltt to the field below: