Încărcare...
Eşti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

C.L. Suceava : Medalii omagiale şi nervi în exces

By   /   29 noiembrie 2013  /   Fără comentarii

TREI* noul ales local PROROCIUC s-a supărat pe un coleg care i-a spus “s-o ia în gură” ( cu referire la microfon – n.r. )

La fel ca omologii lor judeţeni, consilierii locali suceveni au primit astăzi medalii omagiale 95 de ani de la Unirea Bucovinei cu România.

Momentul a fost întregit de discursul ţinut de conf.univ.dr. FLORIN PINTESCU de la Universitatea  Ştefan cel Mare, care a rememorat semnificaţia zilei.

Totuşi, şedinţa care se dorea sărbătorească a fost umbrită chiar din start de un schimb dur de replici la investirea noului consilier liberal DANIEL PROROCIUC.

Acesta i-a luat locul în legislativ conservatorului PAUL RUSU, avocatul găsit vinovat că a mituit cu 5.000 de euro un procuror al Parchetului Judecătoriei Suceava pentru o soluţie favorabilă în cazul unui client acuzat de o infracţiune rutieră.

RUSU a fost găsit vinovat şi condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare.

La şedinţa de astăzi, după ce a depus jurământul şi a primit aplauze, PROROCIUC şi-a ieşit din fire atunci când a fost tachinat verbal de colegul democrat liberal VASILE MONACU.

ZdpN prezintă dialogul.

LUCIAN HARŞOVSCHI ( PDL ) – “Îl felicit pe noul coleg, azi se face un pas în primenirea clasei politice.  Faceţi parte dintr-o alianţă care a câştigat în 2012, vă rog să vă comportaţi nu cum o fac unii colegi de-ai dvs., ci ca un consilier care are puterea de decizie.  Dacă nu putem face unele lucruri, nu se pot face din vina celor care astăzi asigură majoritatea în Consiliu Local”.

DANIEL PROROCIUC ( PNL ) – „Aş dori să vă mulţumesc în primul pentru că m-aţi…”  ( discursul nu se aude suficient de bine )

Primarul ION LUNGU – “Mai aproape, trage mai aproape microfonul !”

VASILE MONACU ( PDL ) – “Ia-l în gură !”

DANIEL PROROCIUC – „Mai spuneţi o dată, că n-am auzit !  Să iau ce ?

VASILE MONACU – “Deci luaţi ăsta aşa, mai aproape…”

DANIEL PROROCIUC – „Limbajul e mai puţin normal !”

VASILE MONACU – “Ţi-am fost profesor, cum îndrăzneşti să spui aşa ceva ?”

DANIEL PROROCIUC – „Nu mi-aţi fost profesor.  A spune cuiva s-o ia în gură la prima şedinţă în Consiliul Local nu mi se pare normal                   ( rumoare în sală ).  În altă ordine de idei, mulţumesc colegilor consilieri care m-au votat” ( aplauze )

Noul consilier local sucevean DANIEL PROROCIUC are 31 de ani şi se auto-caracterizează specialist în marketing şi comunicare.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Imagine cod de securitate

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please copy the string svyodz to the field below:

Urmareste articolul