C.L. Suceava : Medalii omagiale şi nervi în exces - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

C.L. Suceava : Medalii omagiale şi nervi în exces

De    •   Publicat acum 4 ani, 29 noiembrie 2013   •   Fara comentarii

TREI* noul ales local PROROCIUC s-a supărat pe un coleg care i-a spus “s-o ia în gură” ( cu referire la microfon – n.r. )

La fel ca omologii lor judeţeni, consilierii locali suceveni au primit astăzi medalii omagiale 95 de ani de la Unirea Bucovinei cu România.

Momentul a fost întregit de discursul ţinut de conf.univ.dr. FLORIN PINTESCU de la Universitatea  Ştefan cel Mare, care a rememorat semnificaţia zilei.

Totuşi, şedinţa care se dorea sărbătorească a fost umbrită chiar din start de un schimb dur de replici la investirea noului consilier liberal DANIEL PROROCIUC.

Acesta i-a luat locul în legislativ conservatorului PAUL RUSU, avocatul găsit vinovat că a mituit cu 5.000 de euro un procuror al Parchetului Judecătoriei Suceava pentru o soluţie favorabilă în cazul unui client acuzat de o infracţiune rutieră.

RUSU a fost găsit vinovat şi condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare.

La şedinţa de astăzi, după ce a depus jurământul şi a primit aplauze, PROROCIUC şi-a ieşit din fire atunci când a fost tachinat verbal de colegul democrat liberal VASILE MONACU.

ZdpN prezintă dialogul.

LUCIAN HARŞOVSCHI ( PDL ) – “Îl felicit pe noul coleg, azi se face un pas în primenirea clasei politice.  Faceţi parte dintr-o alianţă care a câştigat în 2012, vă rog să vă comportaţi nu cum o fac unii colegi de-ai dvs., ci ca un consilier care are puterea de decizie.  Dacă nu putem face unele lucruri, nu se pot face din vina celor care astăzi asigură majoritatea în Consiliu Local”.

DANIEL PROROCIUC ( PNL ) – „Aş dori să vă mulţumesc în primul pentru că m-aţi…”  ( discursul nu se aude suficient de bine )

Primarul ION LUNGU – “Mai aproape, trage mai aproape microfonul !”

VASILE MONACU ( PDL ) – “Ia-l în gură !”

DANIEL PROROCIUC – „Mai spuneţi o dată, că n-am auzit !  Să iau ce ?

VASILE MONACU – “Deci luaţi ăsta aşa, mai aproape…”

DANIEL PROROCIUC – „Limbajul e mai puţin normal !”

VASILE MONACU – “Ţi-am fost profesor, cum îndrăzneşti să spui aşa ceva ?”

DANIEL PROROCIUC – „Nu mi-aţi fost profesor.  A spune cuiva s-o ia în gură la prima şedinţă în Consiliul Local nu mi se pare normal                   ( rumoare în sală ).  În altă ordine de idei, mulţumesc colegilor consilieri care m-au votat” ( aplauze )

Noul consilier local sucevean DANIEL PROROCIUC are 31 de ani şi se auto-caracterizează specialist în marketing şi comunicare.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 29 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 28, 2013 @ 10:40 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string jk0LEb to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com