BĂIŞANU îl critică pe DONŢU : “I-a pupat ghiulul lui STAN ca să se facă senator” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BĂIŞANU îl critică pe DONŢU : “I-a pupat ghiulul lui STAN ca să se facă senator”

De    •   Publicat acum 7 ani, 21 noiembrie 2013   •   2 comentarii

Baisanu AlexandruViitorul nesigur al societăţii Termica ( aflată în insolvenţă, dar care asigură în continuare distribuţia agentului termic în municipiul Suceava Dontu Ovidiu) a fost motivul unor noi “săgeţi” verbale aruncate de către deputatul PNL ALEXANDRU BĂIŞANU în direcţia senatorului PSD de Fălticeni OVIDIU DONŢU.

După ce DONŢU declarase săptămâna trecută că  “demersul lui BĂIŞANU în Consiliul Local este o prostie, deoarece votul consilierilor a fost unul administrativ, pentru scoaterea la licitaţie a unităţii de termoficare”, BĂIŞANU i-a dat astăzi replica, spunând că  “pentru a fi capabil să analizezi un demers şi a-l considera a fi prostie trebuie să fii cel puţin la fel de deştept, evident nu este cazul”.

 

Deputatul liberal a adus vorba şi de aspecte din trecut legate de activitatea lui OVIDIU DONŢU.

“Să ne aducem aminte de joaca din campania electorală din 2012, când DONŢU şi-a făcut repede valiza, şi-a pus ciorăpei,  bocăncei, cămăşuţă şi a plecat repede la Fălticeni după ce i-a pupat ghiulul lui STAN ( deputatul PSD IOAN STAN – n.r. ) ca să se facă senator.  

Deci, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD nu e senator pe colegiul în care este preşedinte de organizaţie, ci la Fălticeni.

DONŢU nu şi-a asumat responsabilitatea de a candida împotriva lui GHEORGHE FLUTUR, a fugit la căldurică în fieful PSD din judeţul Suceava, la Fălticeni.

De la căldurica postului oferit de acea zonă, în care puteai pune şi un levier să candideze şi tot ieşea senator, vine şi aruncă cu băţul în baltă să vadă dacă se fac cerculeţe”.

 

BĂIŞANU a precizat că este de acord ca problema transportului energiei termice la Suceava să fie rezolvată printr-o licitaţie ( aşa cum a solicitat şi DONŢU ) dar spune că divergenţa dintre ei rămâne aducerea unui expert independent care să prezinte exact pierderile Termica.

“Nu am ştiut niciodată cât costă în realitate producerea unei gigacalorii, cât ne costă pierderile de transport, câte găuri are sita numită infrastructură şi am plătit orbeşte din buzunarul primăriei în buzunarul Termica o mulţime de bani” a menţionat BĂIŞANU.

Întorcându-se la DONŢU, BĂIŞANU a mai ţinut să adauge că îi va propune să aibă o întâlnire pentru a se înţelege “la modul serios pentru a nu mai face conferinţe de presă populiste” după care membrii Consiliului Local să fie „lăsaţi să voteze în interesul cetăţenilor, nu în mod populist”.

 

DAN PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 21 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 21, 2013 @ 1:13 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. grigore vasiliu spune:

  Domnule deputat Baisanu,chiar daca nu v-am votat,eu fiind din colegiu electoral NR.8,va FELICIT ,pentru curajul de-a infrunta psd-ul !Oare Dontu a pupat numai ghiulul lui Stan Ioan??Daca candida cu Flutur ,la Suceava ,era si acum in campanie electorala si tipa peste tot c-a fost furat.Asa partid social-democrat…asa deputati si senatori !Aveti sprijinul multor alegatori din zona colegiului nr8 si nu numai, in demersurile dvs de-a scoate adevarul la suprafata .Asa sa va ajute D-zeu ! Domnul Uricec mai este deputat de Falticeni??Daca da,ce-a facut pentru acel oras??A pupat Piata Independentii la pensiunea Iristar cu, Coman, in drum spre locuinta sa din Suceava !

 2. Andrei spune:

  Care Uricec, ala de l-a batut pe Tofan? Asa alegatori, asa parlamentari, la Falticeni mereu s-a votat prost, de aia isi bat toti joc de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0u5bYu to the field below: