SINESCU : “E bine că avem Zilele localităţilor, oamenii trebuie să se deconecteze...” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

SINESCU : “E bine că avem Zilele localităţilor, oamenii trebuie să se deconecteze…”

De    •   Publicat acum 7 ani, 13 noiembrie 2013   •   2 comentarii

Florin SINESCUConducerea Prefecturii sucevene consideră că manifestările denumite generic „Zilele localităţilor” sunt demne de laudă, chiar dacă majoritatea Primăriilor se zbat în mari lipsuri financiare.

Prefectul FLORIN SINESCU a declarat că serbările câmpeneşti aduc nu numai bună dispoziţie în rândul participanţilor, ci şi încasări importante pentru agenţii economici implicaţi.

El este de părere că păstrarea tradiţiilor, a meşteşugurilor şi a portului popular sunt elementele principale ale judeţului şi un exemplu pentru toată Uniunea Europeană.

“Eu unul consider că e bine că se organizează, pentru că oamenii au nevoie de momente în care să fie împreună şi să se deconecteze.

Într-adevăr, a fost un an greu, dar peste tot în lume se organizează astfel de întâlniri, cum este Oktoberfest, este important, vin acasă fiii satului…

Pe lângă problemele pe care le avem, este important ca şi oamenii să se simtă bine !”

FLORIN SINESCU a mai adăugat că, în prezent, arieratele Primăriilor din judeţ se ridică la 8 milioane de lei, după ce, în acest an, Guvernul a stins datorii de 40 de milioane.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 ani, 13 noiembrie 2013
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 13, 2013 @ 1:58 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Ciprian Filip spune:

  Daaaaaaaaa, paine si circ, asa se conduce romanica ! Cel mai bun exemplu- Falticeni, unde Tofan nu a facut festivaluri si a fost curentat. Acum…trai neneaca!

 2. ioana spune:

  A facut si TOFAN multe serbari; toate serbarile de acum sunt de pe vremea conducerii lui TOFAN. Insa era mai multa liniste in oras, pe cand acum…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bvWImE to the field below: